in

Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

2018 02 03 15 07 35.infowars20nepdossier20trump rusland

Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd – Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in de VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.

Het comité spreekt letterlijk van misbruik door de FBI en het ministerie, en roept op tot hervormingen om dit soort wantoestanden in de toekomst te kunnen voorkomen. De president blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn beschuldigingen dat de FBI zich door de Democraten heeft laten inschakelen in een politieke oorlog, bedoeld om hem in diskrediet te brengen en af te zetten.

Trump werd wel degelijk afgeluisterd

In de memo wordt bevestigd dat het fake anti-Trump dossier door de Democratische partij en het campagneteam van Hillary Clinton werd gefinancierd, maar desondanks door de FBI werd gebruikt om Trumps campagne adviseur Carter Page af te luisteren. De politieke bron van dit dossier ‘was bekend bij hoge Justitie- en FBI officials’, maar werden niet genoemd in de gerechtelijke aanvraag om niet alleen Page, maar ook andere campagnemedewerkers en Trump zelf af te luisteren. Een boze NSA-directeur Michael Rogers bracht Trump hier in november 2016 persoonlijk van op de hoogte.

Vervolgens twitterde Trump op 4 maart dat zijn voorganger Barack Obama toestemming had gegeven om zijn telefoon af te tappen. De Amerikaanse en Europese media lachten hem hiervoor uit en noemden dit ‘nepnieuws’, maar nu blijkt dat Trump het bij het rechte eind had.

Rusland dossier een totale hoax

De voormalige Britse MI6 agent, Christopher Steele, die via de researchfirma Fusion GPS –dat ook nog eens journalisten blijkt te hebben omgekocht om in de media valse info over Trump te verspreiden (4)- in opdracht van de Democraten en het team Clinton het nepdossier over Trumps zogenaamde geheime samenwerking met Rusland samenstelde, was een openlijke Trump-hater (zo had hij tegen een official van Justitie gezegd dat hij ‘bereid is alles te doen om te voorkomen dat Trump president wordt’), en bleek door de FBI als betrouwbare bron geschrapt, omdat hij gelogen had over zijn eerdere contacten met Yahoo! en andere media. De FBI gaf zelfs toestemming om Steele te betalen voor het samenstellen van het nepdossier, maar hield het dit feit vervolgens verborgen voor het FISA gerecht.

FBI waarnemend directeur Andrew McCabe heeft in december tegenover het inlichtingencomité toegegeven dat er zonder het nepdossier geen bevel tot afluisteren zou zijn gevraagd. Tevens blijkt Peter Strzok, de op één na hoogste official van de contra-inlichtingendivisie van de FBI, het onderzoek naar de –in realiteit niet bestaande- samenwerking tussen Trump en Rusland te hebben geopend, terwijl uit recent gelekte SMS’jes tussen hem en zijn geliefde (en tevens FBI official) Lisa Page blijkt dat ook hij fel anti-Trump was.

Justitie beambten verzuimden vervolgens opzettelijk om de FISA rechtbank te informeren dat het Rusland-dossier door de partij en kandidaat van Trumps oppositie was gefinancierd, terwijl voor niet één claim in dat nepdossier ook maar een greintje bewijs kon worden geleverd.

Criminele Hillary moest ten koste van alles worden beschermd

Alles was bedoeld om Hillary Clinton, die meerdere strafbare handelingen had gepleegd –waaronder het opzettelijk vernietigen van voor haar zeer belastende regeringsemails, het bewaren van overheidsgeheimen op haar onbeveiligde privé server thuis (waar ook de bewijzen van haar criminele operaties op stonden), het aannemen van 145 miljoen uit Rusland afkomstige dollars voor de Clinton Stichting, en het heimelijk verkopen van Amerikaans uranium aan een Russische onderneming- uit de wind te houden, totdat ze in het Witte Huis zou zitten, waarna alles door haar onder het tapijt zou worden geveegd. Het liep echter anders.

Vervolgens probeerden de Democraten de schade te beperken en zelfs tegen Trump te keren door plaatsvervangend procureur-generaal Rod Rosenstein Robert Mueller te laten benoemen als speciale onderzoeker naar de dus volledig verzonnen ‘geheime samenwerking’ tussen Trump en Rusland. Naar het wèl keihard bewezen Rusland-complot met Hillary Clinton werd echter géén onderzoek gestart, mede omdat diezelfde Mueller verantwoordelijk was voor Clintons geheime uraniumdeal met de Russen, terwijl hij een lopend FBI onderzoek naar de Clintons voor de politiek en media verborgen hield.

Kortom: niet Trump, maar (onder andere) Mueller zou het onderwerp van een grondig onderzoek moeten zijn, en zou daarom snel mogelijk ontslagen moeten worden. Omdat voormalig FBI directeur James Comey degene was die besloot om Hillary Clinton niet te vervolgen, en hoogstwaarschijnlijk zelf het bevel gaf om het vele bewijs tegen haar te negeren en zelfs te laten vernietigen, zou ook hij in het strafbankje moeten plaatsnemen.

Media in Nederland bagatelliseren schandaal

Net als in de VS doen ook de massamedia in Nederland er alles aan de onthullingen over dit schandalige complot te bagatelliseren of ontkrachten, niet alleen omdat daarmee andermaal de door hen zo gehate Donald Trump gelijk blijkt te hebben gekregen, maar ook omdat hiermee wederom is bevestigd dat het zogenaamde complot tussen Trump en Rusland, waar ook ‘onze’ media maar al te graag in meegingen, inderdaad nepnieuws blijkt te zijn geweest, zoals o.a. wij altijd hebben geschreven. Maar de ‘kwaliteitsjournalisten’ van deze media zullen zichzelf ongetwijfeld te goed en onaantastbaar vinden om dat toe te geven.

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Infowars
(4) Epoch Times

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
56

Iraanse vrouwen zijn hoofddoek beu

bedelaar

Hoe we failliet gaan aan economische groei