in ,

2019: Het jaar dat de allerrijksten hun vermogen met ruim 1 biljoen euro hebben zien toenemen

De vijfhonderd rijkste aardbewoners hebben in 2019 hun gezamenlijke vermogen met 1,07 biljoen (1070 miljard) zien toenemen.

Volgens cijfers van de Bloomberg Billionaire Index heeft deze groep superrijken in totaal nu zo’n 5,5 biljoen euro aan bezittingen.

De Franse miljardair Bernard Arnault is de grootste stijger. De oprichter en bestuursvoorzitter van het luxegoederenbedrijf Louis Vuitton Moët Hennesy kreeg er dit jaar 32,6 miljard euro bij en staat nu derde op de mondiale lijst van rijkste mensen.

De lijst wordt aangevoerd door -baas Jeff Bezos en voormalig-Microsoft topman . 52 van de 500 superrijken zagen dit jaar hun vermogen dalen.

In de is het aandeel van de allerrijksten in het totale vermogen van het land het grootst sinds 1929. Dat is het jaar dat de wereldeconomie instortte als gevolg van de beurskrach op de aandelenbeurs in …

Lees verder bij de bron: Metronieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een gasloze wijk is de energierekening vele malen hoger

Minister Grapperhaus overweegt een TOTAAL VUURWERKVERBOD