in ,

2019: Het jaar dat de allerrijksten hun vermogen met ruim 1 biljoen euro hebben zien toenemen

De vijfhonderd rijkste aardbewoners hebben in 2019 hun gezamenlijke vermogen met 1,07 biljoen (1070 miljard) zien toenemen.

Volgens cijfers van de Bloomberg Billionaire Index heeft deze groep superrijken in totaal nu zo’n 5,5 biljoen aan bezittingen.

De Franse miljardair Bernard Arnault is de grootste stijger. De oprichter en bestuursvoorzitter van het luxegoederenbedrijf Louis Vuitton Moët Hennesy kreeg er dit jaar 32,6 miljard bij en staat nu derde op de mondiale lijst van rijkste mensen.

De lijst wordt aangevoerd door Amazon-baas Jeff Bezos en voormalig-Microsoft topman Bill Gates. 52 van de 500 superrijken zagen dit jaar hun vermogen dalen.

In de is het aandeel van de allerrijksten in het totale vermogen van het land het grootst sinds 1929. Dat is het jaar dat de wereldeconomie instortte als gevolg van de beurskrach op de aandelenbeurs in …

Lees verder bij de bron: Metronieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld is een grote beerput
1 jaar geleden

Zo, dit schiet op. We weten nu waar al het geld gebleven is dus weet de Belastingdienst nu waar zij zijn moeten … Waar wacht de Belastingdienst op?

koosv8
1 jaar geleden

En de burgers maar vragen om de arme mensjes te helpen. Of ze er doodleuk mee opzadelen. Maar ondertussen zelf op grote landgoederen achter hoge hekken, met camera toezicht lekker er oplos leven.
Dus zelf zijn ze WEL voor grenzen.

In een gasloze wijk is de energierekening vele malen hoger

Minister Grapperhaus overweegt een TOTAAL VUURWERKVERBOD