in , , , ,

Medische Waanzin: Big Pharma ontwikkelt nieuw vaccin tegen polio dat jawel veroorzaakt is door poliovaccins

gates 700

Het was slechts een kwestie van tijd voordat miljardair-eugeneticus Bill Gates ontdekte dat hij munt kon slaan uit de financiering van nieuwe “vaccins” voor ziekten die hij zelf in de eerste plaats had veroorzaakt met zijn eerdere injecties.

De ziekte waar hij nu achteraan zit is polio – polio veroorzaakt door vaccins, voor alle duidelijkheid – en zijn “geneesmiddel” is een nieuwe injectie die momenteel wordt ontwikkeld.

Om de plaag van door vaccins veroorzaakte polio in de derde wereld uit te roeien, die hij grotendeels heeft veroorzaakt door arme mensen de afgelopen 15 jaar massaal in te enten met polio-injecties, financiert Gates de ontwikkeling van een nieuwe injectie die de schade zogenaamd ongedaan zal maken, meldt Natural News.

Er zijn al miljarden dollars uitgegeven om polio in de derde wereld “uit te roeien”, en nu worden er nog eens miljarden uitgegeven om de neveneffecten ervan uit te roeien, waartoe ironisch genoeg ook polio zelf behoort.

Een reportage van NPR wijt de toename van polio aan orale vaccins die het levende virus bevatten:

De laatste jaren neemt het aantal gevallen van polio weer toe. Dat heeft te maken met het type vaccin dat in veel delen van de wereld wordt gebruikt, vooral in lage- en middeninkomenslanden.

Terwijl de Verenigde Staten en andere westerse landen een geïnactiveerd virus inspuiten dat geen risico op verspreiding inhoudt en nu poliovrij zijn, vertrouwen andere landen op een oraal vaccin. Dat is goedkoop, gemakkelijk toe te dienen en twee of meer doses geven levenslange immuniteit. Maar het wordt gemaakt met levend, verzwakt virus. En dat levert een probleem op.

Degenen die zijn geïmmuniseerd met levend virus kunnen het uitscheiden in hun ontlasting, die zich dan kan verspreiden via het rioolwater in plaatsen met slechte sanitaire voorzieningen. Als het virus zwak blijft, kan het de ongevaccineerden blootstellen aan polio en hen immuniteit geven.

Maar als het virus muteert en weer virulent wordt, kan iemand die niet gevaccineerd is, na contact met besmet afvalwater ziek worden door polio dat van een vaccin is afgeleid.

Landen waar polio eerder was uitgeroeid, zien nu een explosie van gevallen van poliovirus dat door vaccinatie is overgedragen, meldt NewsPunch.

Nu 25 landen gevallen van polio hebben gemeld die door vaccinatie zijn veroorzaakt, slaan volksgezondheid  ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
carbon

De aanstaande lockdown van het Westen

schermafbeelding 2022 05 03 om 113842

Oversterfte weggemoffeld in ‘corona-dashboard’, wat probeert men hier te verdoezelen?