in , , ,

59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer

covid 19 docu the system

59% van de Franse bevolking voelt er niets voor om proefkonijn te worden in het met afstand grootste medische experiment aller tijden, en heeft daarom aangegeven het Covid-19 vaccin te weigeren.

De Franse regering wil echter per se iedereen injecteren, en heeft een wetsvoorstel opgesteld waarmee vaccinatieweigeraars de toegang tot het openbaar vervoer worden ontzegd.

De signalen uit Den Haag wijzen erop dat ook het kabinet Rutte neigt naar het nemen van strafmaatregelen tegen ongevaccineerden.

Premier Jean Castex kreeg afgelopen maandag de steun van zijn kabinet voor een wetsvoorstel, waarin staat dat een negatieve corona test of bewijs van ‘een preventieve behandeling, inclusief toediening van een vaccin’ een vereiste kan gaan worden om toegang te krijgen tot openbaar vervoer, bepaalde locaties en een aantal activiteiten (vermoedelijk evenementen).

Ook Fransen wantrouwen massaal snelheid en dwang Covid vaccins

Aanstaande zondag begint de Covid vaccinatiecampagne in Frankrijk. Net als in de VS en Israël heerst er een groot wantrouwen onder de Franse bevolking, die de haast en dwang waarmee deze nieuwe, nog nooit eerder bij mensen gebruikte vaccins, die het menselijke DNA kunnen veranderen en volgens de bijsluiters en instructies een waslijst aan andere ziekten en aandoeningen (zoals onvruchtbaarheid) kunnen veroorzaken, worden opgelegd.

Uit een recente peiling van de Journal du Dimanche bleek dat 59% geen Covid vaccinatie zal gaan halen.

President Macron had nog wel beloofd dat …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault 1

Corona: Is de Lockdown gerechtvaardigd?

dieselgate

Uit metingen van de luchtkwaliteit in Stuttgart blijkt dat het verbod op dieselmotoren geen gevolgen heeft gehad!