in

7 Mind Control technieken achter COVID-19

Het feit, dat ze je willen beschamen en intimideren tot naleving van Corona-regels, is alleen al het bewijs dat jouw gedachten gevaarlijk zijn. En daarom té meer reden om ze in dit artikel eens uitgebreid ook uit de doeken te doen.  Daarbij is het essentieel, zeer wenselijk en cruciaal, motieven in twijfel te trekken, deskundigen te bekritiseren en VOORAL VOOR JEZELF TE DENKEN. Als dat niet gebeurt, heerst de kracht van de menigte en treedt er een ramp op.

Hoeveel van ons hebben de waarheidsgetrouwheid van CORONA-beeld in twijfel getrokken? We zagen ze allemaal hun verhaal doen in de media en ze bombardeerden ons met een propaganda-campagne, teneinde ons ervan te overtuigen dat de steun voor lockdown universeel was, in ieder geval heel breed gedragen. Immers, wie zou niet bereid zijn, zich eenvoudigweg uit de ‘keten’ van de infectieverspreiding te verwijderen en op deze manier ‘levens te redden’? De meeste mensen accepteerden het verhaal. En plakten vaak en heel braaf, de ‘Blijf thuis, red levens’-sticker op hun FB-pagina en media profiel.

Ze sloten zich aan bij het team, verzamelden geld voor ‘frontliniehelden’ en de daarbij verbannen buitenstaanders. Niets van dit alles is verrassend: we hebben allemaal toegang tot de eeuwige (social) media, maar slechts weinigen van ons hebben kennis over pandemiebeheer. En precies dát is een heel ‘brandbare’ combinatie. Want wat bleek?

De mediapropaganda verborg de waarheid door ons effectief te overtuigen van het tegendeel: de we de leugen als waarheid dienden te omarmen.. Een die zo wijdverbreid is, kan niet worden tegengehouden met niet-farmaceutische interventies zoals sociale distantie. Deze ziekte vereist een zg. ‘kudde-immuniteit’, en hoe sneller hoe beter, vooral ontwikkeld door de jongeren en gezonden onder ons, terwijl die immuniteit de hoog-risico’s beschermt. We horen echter dat het niet volgen van dit protocol, zou gaan leiden tot miljoenen onnodige sterfgevallen.

Maar ze hebben ons voor de gek gehouden, en nu staan ze te popelen om hun sporen uit te wissen. Ze bewapenen propagandasoldaten met een scala aan angstaanjagende wapens om ons individueel het zwijgen op te leggen, op uiterst geraffineerde wijze, of gewoon door keiharde en fascistische , waarvan de meest doordringende, geraffineerde boodscchappen/meldingen hieronder worden besproken:

1. ‘Je bent een samenzweringstheoreticus en complotdenker!’
Uit gedegen wetenschappelijke studie blijkt keer op keer dat ‘samenzweringstheoretici’ en/of ‘complotdenkers’ de geestelijk gezondste mensen van allemaal zijn… Er is namelijk in het geheel niets geks aan het vermoeden van een samenzwering. De geschiedenis zit vol van ‘samenzweringen’. Er maar weer een paar noemen? De Enron-affaire, Watergate, Ponzi-schema’s, Iran Contra, de moord op Julius Caesar, bankovervallen, kunstroof, de kruisiging van Jezus Christus – allemaal samenzweringen. (Zie ook illustratie)

Wanneer de omstandigheden niet kloppen, dan kún je en moet je feitelijke de mogelijkheid van een samenzwering overwegen. De methode van de ‘valse-vlag-operatie’ is daarbij een bewezen en geraffineerd wapen gebleken.Kijk eens naar het filmpje van James Corbett, die dit wapen als strategische aanvalsmethode op fraaie manier uit de doeken doet.

Op dit moment behandelt de maatschappij de als de Zwarte Pest; een gemeenschappelijk type virus dat de volgende kenmerken draagt:

  1. Het virus heeft een wetenschappelijk vastgestelde overlevingskans van 997/1000 = 0,003% kans op sterfte..!
  2. De gemiddelde leeftijd van COVID-overlijdens, ligt boven de normale gemiddelde levensverwachting!
  3. De overledenen hebben voor 99% te maken met 2 to 3 ANDERE FACTOREN, die we als ‘onderliggend lijden’ betitelen/co-morbiditeiten
  4. Deze corona-griepgolf veroorzaakte geen significante overmatige sterfte in landen in relatie tot de normale seizoensgriep.
  5. Deze coronagolf, doodt wereldwijd minder kinderen, dan blikseminslagen dat jaarlijks doen.
  6. Buiten bijna alle nieuws blijft de CONSTATERING DAT COVID ZICH in 60+% van de gevallen toont, en er nauwelijks symptomen te traceren zijn
  7. Het blijkt dat van de mensen die NIET HEFTIG worden geraakt, zo’n 80% reeds bestaande t-cel immuniteit heeft!!

Het zal ieder weldenkend mens ZEER DUIDELIJK ZIJN, dat er iets is, wat dit verhaal aandrijft. En zouden we niet ALLEMAAL moeten proberen uit te vinden wat dat iets is. Welke verborgen agenda ligt onder deze wereldwijde ..? En kijk hoe ze erin slagen voor ANGST de grote drijfveer te laten zijn van de sociaal-economisch-maatschappelijke, bijna dodelijke verkramping..!

2. “Je bent toch geen wetenschapper?”
Deze trieste kleine verklaring is vaak het laatste redmiddel van een in het nauw gedreven opponent, waarmee je als gezond-verstand-mens de degens kruist. Maar het verhaal is héél simpel: je hoéft geen wetenschapper te zijn om gegevens te interpreteren, te begrijpen hoe ziekten werken, en te onderzoeken hoe pandemieën moeten worden beheerd. Gebruik je gezond verstand en dan zal blijken dat dit vaak al genoeg is om de malversaties en manipulaties te doorgronden. Veelal gebeurt dit op het gebied van vertekende statistieken en het vertellen van halve  ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach ja, je privacy… Uw privacy als EU-geschenk aan Washington

Dit is hoe het individu gaat verdwijnen (incl. shocking bewijs covid hoax)