in

Dit is hoe het individu gaat verdwijnen (incl. shocking bewijs covid hoax)

48606294 f95b9204d8 b builenpest
Photo by hans s

De corona psychologische operatie (psy-op) gaat verder en iedere dag dat deze farce langer duurt verliest de mens een stukje individualiteit.

Het deel van de mens dat ons letterlijk een gezicht geeft moet worden verborgen, zodat alleen grijze muizen zonder eigen identiteit overblijven.

Duizenden jaren geleden, nog voordat er moslims bestonden, gebruikten de Arabieren al gezichtsbedekking bij mensen. Zij ontdekten dat wanneer je de mond en de neus van mensen bedekt met een masker deze hun wil en hun eigen persoonlijkheid zullen verliezen.

Het maakt mensen gewillig en onderdanig. Daarom werden vrouwen gedwongen om hun gezicht te bedekken.

Moderne psychologen zeggen dat als wij geen gezicht hebben, dan bestaan wij niet als onafhankelijke wezens. Wanneer een kind tussen de twee en drie jaar oud is, dan ontdekt het zijn/haar gezicht in de spiegel en beseffen ze dat ze een onafhankelijk wezen zijn.

Het coronamasker is het begin van het verdwijnen van de individualiteit van de mens. Zij die de geschiedenis niet kennen zijn gedoemd om deze te herhalen.

masker onderwerping

Overal ter wereld zijn de psychopaten vermomd als politieagenten bezig om de bevolking richting muilkorf te duwen. Gaat het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, maar gemuilkorfd zullen ze worden.

Wat wij overheid noemen is in feite het werktuig dat de werkelijke machthebbers gebruiken om hun orders uit te voeren. Het zijn dan ook overheden of beter gezegd de politici die de maatregelen uitvaardigen en de psychopaten in politie uniformen op pad sturen om “te handhaven” die voor alle ellende zorgen.

Het valt helemaal niemand op dat hoewel de wereld klaarblijkelijk te maken heeft met een levensgevaarlijk virus waar talloze mensen aan dood gaan, politici altijd buiten schot blijven en nooit doodgaan aan corona.

Ze verliezen ook nooit hun baan en waar andere mensen zwaar te lijden hebben, zo beleven zij gouden tijden die hun verdere carrière absoluut geen windeieren zal leggen.

politici corona geen last

Over politici gesproken: Overal ter wereld komen lagere overheden in de financiële problemen omdat door de nep coronapandemie de economie volledig kapot wordt gemaakt.

Alles en iedereen moet worden gered, maar je hoort meer en meer verhalen dat aan die “reddingen” een prijskaartje is gekoppeld. Zo krijgen gemeenten (lagere overheden) in Amerika en Canada steun als ze goed hun best doen en zoveel mogelijk burgers richting muilkorf weten te duwen.

gemeenten krijgen geld als ze burgers richting mondkapjes duwen

De baas en de uitvoerder, beiden willen ze niets liever dan de complete wereld muilkorven.

joe biden met zijn baas

En mocht je nog steeds denken dat het covid-19 verhaal zoals de overheid dat brengt toch wel heel geloofwaardig is, dan moet je misschien even kijken op de website van de Wereldbank.

Daar zie je een hele serie covid-19 test-kits staan met het jaar 2018 ervoor. Tenminste, dat zag je tot gisteren.

Hierna volgen twee screenshots. De eerste is die van de bovengenoemde website zoals die er nu, vandaag, uitziet en de tweede is een screenshot die wij gisteren hebben genomen van dezelfde website.

Klik op de plaatjes voor grotere afbeeldingen. Je ziet overduidelijk hoe ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8478769726 12701103f7 sheeple e1480239599550

7 Mind Control technieken achter COVID-19

mondkapjesplicht 1229663731 scr

Een pandemie verzinnen – wie kan deze organiseren en waarom