in , ,

Longread: MH17 – Een valse vlagoperatie die Nederland in het hart treft

De Oekraïne is de meest geliefde prooi van de politici die The heartland Theory willen invullen. Op de pagina Bilderbergconferentie vindt U hierover het naadje van de kous. De MH17-ramp moet als een onderdeel van deze gezien worden.

Over dit drama is op YouTube een reeks presentaties te vinden. Koppelingen naar deze video's alsmede pdf-documenten die deze video's toelichten en ondersteunen staan op deze pagina.

Over de toedracht alsmede het motief achter deze misdaad gaan de wildste verhalen door de massamedia. Diverse benaderingen zijn er, zoals:

  1. 1.Verbanden met de MH370
  2. 2.CIA & Mossad zijn de daders
  3. 3.Een (gedraaide) valse vlag-operatie.
  4. 4.Bommen die in het toestel zouden zijn aangebracht waarbij de daders per parachute zouden zijn ontkomen.
  5. 5.De op Rusland georiënteerde rebellen hebben het gedaan
  6. 6.Nee.. nog sterker; hebben het misdrijf gepleegd en Poetin weet er meer van.
  7. 7.De Zionisten zitten er achter

De verbanden met de MH370

We hebben op Youtube diverse verhalen over deze connectie kunnen vinden…..Op vele foto's van het rampgebied.  Maar even logisch nadenken…. Het was de bedoeling om het beeld te schetsen dat het kwaad middels een BUK-raket was veroorzaakt. Waar ze dat ding hebben afgeschoten laten we maar in het midden. In ieder geval heeft dit geleide projectiel de MH17 niet geraakt, of althans geen “knock out” kunnen bezorgen.

De lanceerplaats volgens het JIT is de grootste onzin. Zie video MH17 (1/6). Pres Porochenko zat toen met een groot probleem. Men kon dus al op de klompen aanvoelen dat het grote publiek ook hier achter zou kunnen kijken. En dus is verwarring en verdeeldheid zaaien de beste tactiek. Tegen het BUK-verhaal een gecontroleerde oppositie creëren, het liefst met een verhaal wat van geen kant kan kloppen. 4 maanden heeft het rampgebied onder vuur gelegen van het leger van de Oekraïne.

In 4 maanden tijd kan men heel wat vliegtuigonderdelen verplaatsen en toevoegen bv van het zustervliegtuig van de MH17 die ergens in Israël op een vliegtuigsloperij staat. En vervolgens laat je de pers daar los. En jawel hoor…. de truc lukte. Gerenommeerde “complotdenkers” tuinden er in. Zolang we aan die sterke verhalen denken mogen we niet verwachten dat enige regering die serieus neemt en kunnen de jongens van het JIT hun leugens als “serieus te nemen ” verkopen.

CIA & Mossad betrokken?

Voeg daaraan toe de MI6. Zowel de Amerikanen als de Britten hebben belangen bij het slagen van hun Heartland Theory wil het Transatlantische bondgenootschap nog een overlevingskans hebben. Voorlopig is Sebastopol als havenstad voor de marine het hoofddoel van de NATO. Als Angela Merkel en Vladimir Poetin dan samen in hun Vrijmetselaarsloge Golden Eurasia () de North Stream en South Stream bekokstoven alsmede de deal “Gas voor land” (waarin de annexatie van De wordt erkend) dan wordt het kwaad kersen eten.

Dan moeten de geheime diensten gewekt worden. Ook Israël is met haar wapenhandel gebaat bij een verdeelde wereld. Van al deze geheime diensten mag verwacht worden dat ze een aandeel in dit verhaal hebben. De belangen zijn te groot om anders te veronderstellen.

Bommen plaatsen en dan met een parachute uit de MH17 springen.

Lijkt mij stug. Als dat waar zou zijn was de MH17 brandend naar beneden zijn gekomen. Te veel getuigen spreken deze ondergang van het tegen middels hun optie van de jachtvliegtuigen.

De op Rusland georiënteerde rebellen als schuldigen ?

Met welk belangden ?

De Russen hebben het gedaan!

Dezelfde vraag…. met welk belang? Het heeft ze miljarden €uro's gekost en het kost hun nog steeds geld. Dus onzin!! Het was misschien voor Rusland wel voordeliger geweest om de schuld op zich te nemen en een schadevergoeding voor de nabestaanden te regelen. Dan waren ze er voordeliger vanaf gekomen.

De Zionisten steken en achter……

Moeten we eerst uitzoeken wie als Zionist te boek staat. Ja, dat was zowat de hele toenmalige Amerikaanse regering. Ook in de Oekraïne wemelt het van oligarchen – al dan niet besneden – die we in de hoek van Zionisten mogen zetten. Enkelen zelfs met Israëlisch paspoort. De meesten hebben een reputatie van een struikrover.

Er waren Zionistische appeltjes te schillen met Maleisië en ook in zekere mate met Nederland. Het kan niet anders dat uit deze hoek van hoge boorden gestuurd en geholpen is om dit misdrijf te plegen en de bewijzen te verdoezelen. Ook hun belangen bij de Amerikaanse- en Britse politiek zijn heel groot. Ook zijn de banden van deze Oligarchen met Israël vrij sterk.

Na kennis genomen te hebben van al deze gedachten alsmede de onderbouwing ervan kom ik tot de conclusie dat het expliciet de bedoeling was de MH17 te raken en geen ander vliegtuig dan deze. Rusland is in dit drama als een paria neergezet en dat was juist de belofte van Dhr Obama, Als Hillary Clinton gifgas vanuit Libië naar Syrië laat smokkelen met de bedoeling om Assad te blameren voor gasaanvallen op onschuldige burgers, dan is in die kringen de drempel voor het laten neerhalen van een passagiersvliegtuig niet zo hoog meer. Ook al zitten daar voor het merendeel passagiers in die afkomstig zijn van je trouwste bondgenoot.

Frappant dat veel oppositie tegen de officiële JIT-versie wordt afgedaan als “onzin”, “complotdenken” “Geen respect voor de nabestaanden” enz. Zo hier en daar uitmondend in een scheldpartij. En juist dat hebben we meer gezien in de geschiedenis.

Wie nuchter naar de feiten kijkt. Wie de historie van het voormalige Oostblok bekijkt, het Nieuwe Strategische Concept van de NATO erbij haalt, de doelstellingen van Anglo-Amerika in het kader van The Heartland Theory (die nog steeds zeer actueel is) kan deze ramp plaatsen op de plek waar ze thuis hoort. Een optelsom van geostrategische belangen en betrokken partijen vertelt U eigenlijk alles. Alleen de massamedia stuurt U met een kluitje het bekende riet in. U zult zelf op zoek moeten gaan. Op YouTube is heel wat te vinden evenals mijn eigen creaties over dit onderwerp.

De aanval op onze rechtsstaat.

Alsof de overheid voor een schone zaak strijdt, nl het recht wat zijn loop moet krijgen door de daders te straffen gaat men er thans toe over om een aantal functionarissen die kennelijk – vermoedelijk – mogelijk enig contact hebben met de Russische president Vladimir Poetin met naam en toenaam aan de schandpaal nagelen.

Zoals op deze pagina is aangegeven hoort een dergelijke beschuldiging zoals op dit plaatje geïllustreerd te worden gedaan. Dus geblindeerde foto's en genoemd met initialen. Maar als het om politiek gewin gaat telt dat soort etiquette niet meer. Deze mensen kunnen zich onmogelijk aan het genoemde misdrijf hebben schuldig gemaakt op de manier waarop het OM dit aan het publiek wil verkopen. Dit om het simpele feit dat het hele “BUK-verhaal” een politieke leugen is.

Dus a) het werkelijke moordwapen ontbreekt, b) het motief / belang voor deze massamoord is er niet, c) het bewijs ontbreekt omdat de bron van deze “informatie” niet onpartijdig (Bellingcat) is, d) naar alle waarschijnlijkheid zullen ze een waterdicht alibi hebben. Ieder zinnig denkend mens kan dit ook zelf bedenken.

Maar: Men wil bloed zien, men wil wraak, men wil daadkracht. En dus zijn we met ons allen afgedaald naar de middeleeuwen, de tijden van de inquisitie. De sensatie beluste of aanwakkerende massamedia heeft deze “daders” al veroordeeld. Voor zover een Nederlandse rechter ontvankelijk en bevoegd kan zijn in deze kwestie kan hij/zij niet anders dan in deze hetze meegaan en een vonnis uitspreken zonder een spat van enig bewijs.

Al het “bewijs” wat men heeft bestaat uit vervalsingen uit de koker van de Oekraïense , die zelf een criminele organisatie is. En dit terwijl de hogere politiek in Nederland weet hoe de vork aan de steel zit, weet dat dit niets anders dan theater is. Volksvermaak, Het volk entertainen wat bloed wil zien. Hoever kunnen we nog verder zakken ? Wanneer worden de kuddedieren eens wakker ?

Mocht u meer materiaal hebben wat in dit kader past; laat het me weten, dan plaats ik het op deze pagina.

Video's

De eerste aflevering over de MH17 op mijn kanaal is van 4 nov. 2016. En het is deze:

De nieuwe serie video's bouwt voort op deze eerste aflevering in een serie van 6, en deze zijn:

Lees verder bij de bron: derde-wereldoorlog.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland waar de criminaliteit nog steeds daalt: Aantal straatroven gestegen

De wisselwerking tussen wolken, de zonnewind, kosmische straling en het magnetische veld bepalen ons klimaat, niet CO2