in

De lappendeken van de Illuminati en vrijheidsbeweging

55e4d14b4a5ba514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e7c287bd69f4c 640 Illuminati

De Illuminati is uit elkaar gevallen in verschillende facties, die elkaar nu bevechten in de strijd om de macht. De vrijheidsbeweging is een verzamelterm voor de miljoenen individuen en losse groepen die ieder op hun eigen manier toewerken naar de bevrijding van de Satanische elite. Voor beide ‘partijen' geldt dat het niet één centraal aangestuurde groep is. Hieronder een overzicht.

De Illuminati-facties

De Illuminati bestaat uit elite families (koninklijke en pauselijke bloedlijnen) die al duizenden jaren aan de macht zijn. Zij werken van generatie op generatie toe naar een eindsituatie waarbij ze alle macht en rijkdom op de planeet in handen hebben. Dat is hun Nieuwe Wereld Orde-plan. Deze groep wordt daarom ook wel de New World Order genoemd. Een andere term is de Cabal, hetgeen in het Engels een ‘geheime politieke kliek' betekent. Zij denken in lange termijn en opereren buiten landsgrenzen en zelfs intergalactisch.   

De Illuminati is niet één coherente, eensgezinde groep. Na 2012 is de Illuminati uit elkaar gevallen in verschillende facties, die door het machtsvacuüm dat is ontstaan elkaar nu bevechten in de strijd om de macht. Op sommige fronten zie je nog wel samenwerking, maar vaak is het de uitvoering van een veel eerder uitgestippelde agenda die nu door de Deep State geïmplementeerd wordt. De zijn de uitvoerders en hebben vaak geen overzicht van het grote plaatje.

De -facties strekken zich uit tot buiten landsgrenzen, continenten en nationaliteiten. Het zijn geen scherpe scheidslijnen, omdat sommige facties soms wel samenwerken en soms elkaar bevechten. Enkele figuren zoals binnen de Rothschildfamilie, zitten in meerdere facties, omdat ze hopen op die manier zeker de eindstrijd te kunnen winnen. Er worden verschillende indelingen en benamingen van de facties gehanteerd en sommige groepen overlappen anderen, maar de belangrijkste zijn:

 • Rothschildfactie: ze beheersen de financiële wereld, centrale banken en de media.
 • Rockefellerfactie: Amerikaanse factie (Bush, Cheney, , Clinton, Kissinger)
 • Orde van de Zwarte Zon: de Zwarte Adel in Europa, met name in Italië.
 • Jezuïeten: 10% van de Jezuïeten behoren tot deze factie, die gelieerd is aan het Vaticaan.
 • Dragon Groups: Verzamelnaam van Europees-Amerikaanse-Aziatische facties. Elke Dragon Group heeft een eigen kleurcode.
 • Nazi's: De Bush- en Clinton-families, alsook de Europese koningshuizen behoren tot deze factie. Veel prominente Nazi's konden middels Project Paperclip hun praktijken na de Tweede voortzetten.
 • Zionisten: Invloedrijke factie in VS en , niet te verwarren met Joden en zeker niet uitsluitend Israëlisch.
 • Geheime genootschappen: van de vele geheime clubjes zijn de P2-loge, Schotse Rite, Ridders van Malta en Skull & Bones het meest invloedrijk.
 • Secret Space Program: de SS-p is een break-away groep die voortkomt uit de Duitse Nazi's. Hun belangrijkste basis bevindt zich op Antarctica. Ze bezitten veel geavanceerde technologie die duizenden jaren op de mensheid vooruitloopt.

De vrijheidsbeweging

Ook de vrijheidsbeweging is niet één centraal aangestuurde groep. De verzamelterm verwijst naar alle mensen en groeperingen die wereldwijd toewerken naar het verwijderen van de Iluminati en de bevrijding van de mensheid. Dat zijn miljoenen mensen. Sommige groepen zijn gefocust op het spirituele aspect, andere groepen richten zich op de financiële, justitiële en militaire doelen, om zo tot een rechtvaardiger systeem te komen.

De waarheidsbeweging is een belangrijk onderdeel van de vrijheidsbeweging, omdat de end-game ook een informatie-oorlog is, waar met behulp van mediamiddelen de ideeën, motieven en het gedrag van mensen worden beïnvloed. De waarheidsbeweging wordt voortgedreven door miljoenen mensen wereldwijd die hun kijk op de waarheid via allerlei platformen, boeken en blogs naar buiten brengen. Deze beweging is ontstaan doordat mensen ontdekten dat de mainstream media niet of niet eerlijk over bepaalde onderwerpen of figuren bericht. Ook de onafhankelijke media behoort tot de vrijheidsbeweging, al is de alternatieve media deels gecontroleerd door de Illuminati-facties.

Dat geldt ook voor andere groepen die zich presenteren als de vrijheidsbeweging, maar in werkelijkheid de New World Order-agenda dienen, of geïnfiltreerd zijn door de Cabal. Dat wordt controlled opposition genoemd. Of groepen vooral een positieve rol spelen kun je vaak alleen afleiden van de daden, niet op basis van mooie woorden en beloften. Verdachtmakingen naar andere groepen en individuen is echter een belangrijke verdeel-en-heers tactiek, die de oppositie toepast om de vrijheidsbeweging verdeeld te houden.

Prominente groepen in de Vrijheidsbeweging zijn:

 • Anti-vax beweging: bestrijdt de corrupte farmaceutische maffia en hun transhumanistische agenda door de waarheid omtrent vaccinaties en medicijnen te belichten en natuurlijke alternatieven te bieden.
 • Anti-globalisten: groepen, politieke partijen en individuen die in tegenstelling tot de globalisten geen one-world-government nastreven, maar terug willen naar de soevereiniteit van nationale staten. Vaak richten deze groepen zich op een beperkt aantal doelstellingen, zoals uit de EU treden, maar ontbreekt het aan het overzicht van het grote plaatje en spirituele motieven.
 • Galactische federaties: een losse confederale unie van positieve beschavingen binnen dit Melkwegstelsel, die eveneens belang hebben bij de bevrijding van de aarde, de mensheid en het verslaan van de duistere krachten. De UPU (Universal Protection Unit) en Cobra behoren tot deze groep.
 • Natural Justice movement: groepen die het recht willen herstellen door de corruptie van de Deep State en misdaden tegen de menselijkheid met volkstribunalen juridisch aan te vechten en willen terugkeren naar natuurrecht en Common Law.
 • Spirituele groepen: richten zich op op spirituele ascentie en het heractiveren van natuurlijke begaafdheden, als tegenwicht van de cyborg New World Order en de transhumanistische agenda. Deze gemengde groep is negatief beïnvloed door de New Age-beweging, die voortkomt uit de koker van de Jezuïeten.
 • White Hats: een verzamelterm om de goede mensen binnen de overheid, organisaties en leger aan te duiden, die de New World Order-agenda niet steunen en heimelijk toewerken naar de val van de Cabal. De Q-beweging zou tot deze groep behoren.
 • World Trust: streeft naar herverdeling en het teruggeven van het wereldkapitaal aan de mensheid door het financieren van humanitaire projecten, buiten de centrale banken en globalistische organisaties om.

De end-game

Op dit moment zitten we in de end-game waarbij de Illuminati hun macht proberen te behouden of te herwinnen en de vrijheidsbeweging zich probeert te bevrijden van de Satanische elite en tirannieke heersers. Juist omdat dit de end-game is, komt alles op alles te staan en zie je aan beide kanten een toename van het krachtenspel. Daardoor komt ook de New World Order-agenda steeds meer bloot te liggen.

Degenen die dachten dat de Nieuwe Wereld Orde of Agenda 21 absurde complottheorieën zijn, zullen de komende maanden steeds meer concrete tekenen zien dat deze theorieën door de Cabal en Deep State spelers openlijk gepromoot worden. Neem bijvoorbeeld de paus die zich openlijk schaart achter de plannen van techgiganten zoals Microsoft en IBM, om de ethische ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (AI) te bevorderen. Hij steunt daarmee invasieve technologieën zoals gezichtsherkenning en ID2020. Wat heeft dat te maken met het Katholieke geloof of christelijke ideologie?

De paus laat hiermee zien dat hij nog steeds de Nieuwe Wereld Orde steunt. Zo zullen we de komende tijd nog wel meer maskers af zien vallen. Het zal steeds duidelijker zijn wie aan welke kant van het spectrum staat. De New World Order-agenda zal in steeds rapper tempo doorgevoerd worden. Het belooft een turbulente tijd te worden.

> Lees binnenkort verder in deel 2: Niemand heeft alle kaarten in de end-game

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e6d64a435aa814ea898675c6203f78083edbed5755754a73267e 640 dead

Here we go: Nieuwe spoedwet gaat de Corona noodmaatregelen vervangen

bomen kappen 1560080900

5G leidt tot aanslagen op bomen tijdens de Coronalockdown