in , , , ,

Amerikanen in paniek, Duitsers hebben Stockholm-syndroom: “Pro-Oekraïense groep” (NATO deep state) heeft Nord Stream pijplijn opgeblazen

navy 696x469 1

Dus dit is waarom Scholz naar Washington geroepen werd en er geen delegatie mee was, geen journalisten en er zelfs geen tolk aanwezig was?

Het nieuwe, volkomen ongeloofwaardige, verhaal werd geïnstrueerd en bij terugkomst vrijwel tegelijk gepubliceerd door de respectieve staatsmedia van beide landen; The New York Times en Die Zeit.

De gegijzelde Duitse regering, die lijdt aan ‘s werelds ergste vorm van Stockholm-syndroom, helpt de VS om hun bombardementen op de Nord Stream-pijpleidingen te verdoezelen.

https://twitter.com/Levi_godman/status/1633207297198415875

De Amerikaanse regering probeert nu te zeggen dat niet-overheidsactoren verantwoordelijk waren voor het bombarderen van een stuk kritieke infrastructuur, volledig onopgemerkt, in een driehoek van NAVO-landen, op 80 meter diepte, tijdens een periode van verhoogde militaire spanningen.

Het vereist extreem getalenteerde duikers, geopolitieke connecties en hightech wapens om de explosies uit te voeren. De landen die over special forces beschikken die daartoe in staat zijn, zijn op de vingers van één hand te tellen. Oekraïne is niet één van die landen.

“Bedankt, VS” is de enige juiste reactie.

sikorski

Moon of Alabama:

Nord Stream aanval – Witte Huis countert Hersh’s reputatie met zwakke “inlichtingen”

Op 28 september 2022, een dag nadat de Nord Stream pijpleidingen werden opgeblazen, publiceerde ik het beschikbare open bron bewijsmateriaal dat sterk suggereerde dat de VS het had gedaan:

Whodunnit? – Facts Related to The Sabotage Attack On The Nord Stream Pipelines

Op 8 februari publiceerde de legendarische onderzoeksjournalist Seymour Hersh een opmerkelijk vergelijkbaar verhaal op basis van ……

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Awareness Of Brussels EUs Nazi Roots 960x540

Aanloop van WWI en WWII in herhaling voor WWIII: Britten verklaren oorlog aan Rusland

scherm­afbeelding 2023 03 08 om 090255 e1678262832205

Dit “kunststuk” hangt in het Europees Parlement ..