in

“Allahu Akhbar” gejuich bij de begrafenis van de moordenaar van leraar Samuel Paty

Photo by prince_volin

Bij de begrafenis van de moordenaar van Samuel Paty, de Franse leraar die op straat was onthoofd , vonden er angstaanjagende scènes plaats die een voorproefje gaven van wat ons te wachten zou kunnen staan ​​op Duitse moslimbegraafplaatsen als de islamitische begraafplaatsen Moordenaars van onze familieleden worden begraven.

De begrafenis vond plaats in Tsjetsjenië, het thuisland van de 16-jarige Abdullakh Anzorov. Zijn lichaam is daar afgelopen zaterdag overgebracht.

Enerzijds omdat sowieso geen begrafenis op de grond van de Grand Nation zou hebben toegestaan, anderzijds omdat er meer zegen van Allah is op de dader op aarde daar.

Anzorov werd op 18 oktober doodgeschoten door de politie, kort nadat hij de leraar had onthoofd.

De overtreding van de leraar was om cartoons van in de klas te gebruiken. In , aan de linkse groene kant, ontstond direct na de bloedige daad de discussie of Mohammed-karikaturen al dan niet mochten worden toegestaan.

De onthoofding zelf speelde in deze kringen geen bijzonder belangrijke rol. Dienovereenkomstig was het medelijden beperkt.

Een leeuw van de islam

In zijn vaderland zijn veel mensen enthousiast over wat de 18-jarige deed. Een straat in zijn geboortedorp werd onmiddellijk naar hem vernoemd en de predikant bij de begrafenis noemde hem een ​​'leeuw van de islam, waarvan grote groepen zich spoedig over de verlaten steppen van de kruisvaarders zouden verplaatsen om de grond vruchtbaar te maken en weer te laten bloeien met hun bloed.'

Hopelijk is snel voorbij zodat deze roedels eindelijk weer “Asylum” kunnen roepen!

Lees verder bij de bron:SDB

Photo by prince_volin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Corona-wrijving begint? Boze buurtbewoners bestoken vervelende hangjongeren met vuurwerk

Grondwetswijzigingen aangenomen in Tweede Kamer