in ,

Oud-premier Maleisië: ‘Moslims hebben het recht om miljoenen Fransen te vermoorden’

De lijken in Nice zijn nog niet koud, maar hele volksstammen schuiven de schuld hiervan alweer in de schoenen van het westen.

Zo stelt oud-premier van , Mahathir Mohamad, bijvoorbeeld dat moslims het volste recht hebben om Fransen te vermoorden. heeft tijdens haar koloniale verleden namelijk ook heel veel moslims vermoord.

Dit in tegenstelling tot de mohammedanen zelf, die in de afgelopen 1400 jaar nog nooit iemand iets hebben aangedaan in de naam van Allah.

In een twittertirade van wel 13 tweets lang laat de oud-premier verder weten dat hij tegen moorden is, maar dat Samuel Paty het er wel een klein beetje zelf naar had gemaakt.

Tegelijkertijd heeft deze afslachting volgens hem natuurlijk absoluut niks met de islam te maken.

De Franse president is daarom ook een botte boer door te beweren dat er wel een link bestaat tussen mensen die Allah Akbar roepen tijdens het onthoofden en de ware islam.

Verder wijst Mohamad erop dat er nu eenmaal verschillen bestaan tussen westerse en islamistische samenlevingen. Als voorbeeld noemt hij de manier waarop de westerse vrouw zich  …….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Willen we nog 4 jaar de leugens? Rutte wil door als leider van de VVD en als premier

Nieuwe opperrechter VS heeft banden met Shell