in ,

Alle planeten in ons zonnestelsel ondergaan (klimaat)verandering

De wereld om ons heen wordt geprogrammeerd door de elite met de boodschap dat de mens zelf bepaalt hoeveel de temperaturen op aarde zullen stijgen.

Zo hadden we het toppunt van arrogantie toen de G-7 landen oordeelden dat ze de temperatuur op aarde niet verder zullen laten stijgen dan twee graden Celsius.

Het wordt nu hoog tijd dat mensen de oogkleppen af doen en beseffen dat wat er aan aardveranderingen waar te nemen is niets te maken heeft met wat de mens wel of niet uitspookt, afgezien van de geo-engineering die ze clandestien uitvoeren.

De aarde vormt onderdeel van een zonnestelsel waarbinnen de allesbepalende factor een en dezelfde is. Zonder dat zou er geen leven zijn op aarde (en op andere planeten) en wordt de activiteit ervan in een bepaalde periode wat minder dan daalt de temperatuur op aarde tijdelijk. Of, andersom, wanneer er veel zonneactiviteit is in de vorm van zonnevlekken dan hebben we hier te maken met een wat warmere periode.

Waar bijna niemand zich van bewust is, is dat niet alleen de aarde veranderingen meemaakt, maar ook de andere planeten in ons zonnestelsel. Het magnetisch veld van de zon is bijvoorbeeld in de afgelopen 100 jaar veranderd. Onderzoek heeft aangetoond dat sinds 1901 dit met 230 procent is toegenomen.

De onderstaande duurt tien minuten en geeft een prachtig overzicht van de veranderingen op en rond de planeten in ons zonnestelsel.

Lees verder via: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peiling: Hoeveel Nederlanders zijn voor NLexit?

LOL: Timmermans waarschuwt terroristen via Facebook