in , , ,

Laten we het eens hebben over het verhaal van geo-engineering

chemtrail31

Geo-engineering is een bijzonder onderwerp. Als je niet oplet merk je niets, als je wel opletten vragen gaat stellen krijg je via alle officiële kanalen ontkennende antwoorden. Als je echter ook maar even verder kijkt dan je neus lang is, gaat er een bevreemdende en mysterieuze wereld open. Een wereld waar vliegtuigen vliegen bewust en alleen om diverse chemicaliën te sproeien in de lucht met als doel het klimaat te veranderen.

Dit klinkt uiteraard volstrekt ongeloofwaardig, maar blijf toch even lezen! We bespreken  een goed toegankelijke introductie over geo-engineering, zeer recent nieuws uit Cyprus en we stellen vast dat geo-engineering ook een centraal onderwerp van onthulling was in de recent uitgezonden nieuwe mythologie aflevering van de serie The X-Files.

Het Verhaal van Geo-Engineering

Via het contactformulier werden we geattendeerd op een boeiende geo-engineering introductie met de naam ‘Het Verhaal van Geo-Engineering [pdf link]‘. Geen “aluminium hoedjes” hier, geen wilde samenzweringstheorieën maar een nuchtere en vooral lekker leesbare en rijkelijk geïllustreerde Nederlandstalige introductie op het fenomeen geo-engineering:

Hoe ons weer al jaren op een kunstmatige manier geregeld [pdf] wordt middels zeer schadelijke stoffen zonder dat ons dat verteld wordt. Geoengineering ook wel klimaatmanipulatie of weermodificatie genoemd, is een groot taboe-onderwerp in Nederland. Onze politici stellen er geen kamervragen over en ook meteorologen en journalisten van dagbladen en tijdschriften zwijgen alsof ze dat gezamelijk hebben afgesproken.

Het is inderdaad bijzonder dat zo'n duidelijk aanwijsbaar fenomeen zo weinig aandacht krijgt. Als je het eenmaal ziet, kan je het daarna niet meer over het hoofd zien.

In de Verenigde Staten, waar wetenschappers al meer dan 10 jaar onderzoek doen naar dit fenomeen, zwijgen meteorologen niet. Ook biologen en neurologen praten openlijk over de gevaren en de gevolgen van het inademen van aluminiumnano-deeltjes. Dagelijks kan men op satelietbeelden van Nasa volgen wat er wereldwijd in ons luchtruim gebeurt. En dat ís nogal wat.

Het geo-engineering fenomeen staart je met regelmaat in je gezicht en dat blijft niet onopgemerkt. Vele mensen doen onderzoek, zoals Alexandra May Hunter:

Eén van [die onderzoekers is …] Alexandra May Hunter. Zij is milieuadvocate en doet al drie jaar onderzoek naar wat de agenda is achter dit hele gebeuren en wie er achter zitten. Zij kwam tot de conclusie dat er in totaal 7 politieke agenda's spelen…

Deze reader over geo-engineering gaat niet specifiek in op elk van de zeven agenda's, maar maakt duidelijk dat het een breed, onbekend en veelal onbegrepen fenomeen is. Het geeft daarbij een goede aanzet om de wie, wat, waar, hoe en waarom vragen te beantwoorden. De introductie is geschreven door een bezorgde burger, net als jij en ik, niet door wetenschappers, belangenorganisaties of politici met een agenda.

Lees dus, en deel met anderen, Het Verhaal van Geo-Engineering [pdf].

Cyprus

De timing van ‘Het Verhaal van Geo-Engineering' is wel heel goed want vorige week woensdag vond er namelijk een bijzondere gebeurtenis plaats op Cyprus. Wat in Nederland niet gebeurde, gebeurde in Cyprus wel. Op verzoek van De Groenen werd het onderwerp behandeld in het parlement en de gaf de minister van Landbouw en Milieu van Cyprus, Nicos Kouyialis uiteindelijk aan een nieuw onderzoek te zullen starten naar geo-engineering:

Kouyialis heeft toegezegd dat de overheid zal kijken naar de vermeende spuiten van chemicaliën in Cypriotische luchten, na verzoeken van betrokken burger actiegroepen en boeren. De zaak van het verdachte sproeien vanuit de lucht – door sommigen beschouwd als chemtrails zijn – werd besproken op woensdag bij de milieu commissie.

Parlementariër Perdikis (De Groenen) zei later tegen de media: Er is een sterke reden om te geloven dat het sproeien vanuit de lucht wordt uitgevoerd door vliegtuigen die gebruik maken van militaire vliegvelden. Hij zei dat het sproeien de neiging heeft om te stoppen als er een publieke reactie werd georganiseerd. De Groenen denken dat het sproeien waarschijnlijk is bedoeld om de atmosferische / klimatologische omstandigheden te veranderen, ook wel bekend als geo-engineering.

Een officieel overheidsonderzoek op Cyprus dus, naar het sproeien van chemicaliën door vliegtuigen die vliegen vanuit militaire vliegvelden en het effect op de bewoners van Cyprus. Dit werd gerapporteerd door de oudste dagelijkse krant in Cyprus. Dit is gewone reguliere nieuwsmedia, dit zijn geen ‘ gekkies' of ‘alu-hoedjes' zoals geo-engineering onderzoekers meestal geframed worden.

En zoals het hoort bij grote reguliere media volgde pal op bovenstaande bericht direct het verplichte ‘debunk and make fun of‘-bericht. Hoe dan ook is dit bijzonder nieuws uit Cyprus. En mocht u denken: Dit is een ver van mij bed show! Cyprus is zoals u weet onderdeel van de EU, daar gelden dus dezelfde wetten, regels en afspraken als hier. Als het daar gebeurt…

Ondertussen…

Ondertussen worden met grote frequentie zware metalen (d.w.z. metalen met grote giftigheid) verspreid in de lucht boven ons, zoals aluminiumdeeltjes. Hoewel er vast een plausibel klinkende reden voor gegeven zal worden, zal het geen verrassing zijn dat deze nano-deeltjes ook worden opgenomen in je lijf. Een illustratief voorbeeld is dat zware metalen hun weg vinden naar bijvoorbeeld je haar.

Dat de impact van zware metalen verder gaat dan alleen je haar wordt snel duidelijk. Via een korte communicatie met de auteur werden we geattendeerd op verband tussen bijvoorbeeld aluminium en kanker. Naast het nu exploderende (één op de drie mensen krijgt hier nu mee te maken in Nederland) is ook alzheimer een exploderende ziekte. Aluminium is een zogenaamde neurotoxische stof, dat wil zeggen schadelijk voor de hersenen. Terwijl dagelijks hele ladingen aluminium en andere zware stoffen worden gesproeid in de lucht, exploderen ziektes als alzheimer. Nederlanders die aan de ziekte van Alzheimer overlijden zijn sinds 1996 met circa 320% gestegen. Hier is uiteraard een duidelijk verband te zien. En dan hebben we het nog maar even niet over het sproeien van radioactief materiaal als strontium of het sproeien van massa vaccinaties met zelfs levende bacteriën en virussen.

Voor hen die het alleen geloven als het op nu.nl staat: Het uitstrooien van zonreflecterend stof door speciaal ontworpen vliegtuigen is waarschijnlijk de goedkoopste manier om de mondiale opwarming te bestrijden.

The X-Files – Mythologie

Wat is het toch leuk wanneer diverse lijntjes bij elkaar komen. Toevallig (?) ging nameljik ook de laatste aflevering van het tiende seizoen van The X-Files afgelopen weekend over… geo-engineering. De stelling in de aflevering was dat door middel van chemtrails de bevolking werd besproeid (feitelijk: ingeënt) met een stof die het immuunsysteem aanvalt. Tot zover blijft de serie dus angstvallig dichtbij de boven beschreven werkelijkheid.

Het gevolg in de aflevering (Spoiler alert!) was dat de inwoners van Amerika extra gevoelig werden voor ziektes, spoedig ziek werden en door afwezigheid van een functionerend immuunsysteem afhankelijk werden van de schaduwelite (het syndicaat, de kliek, de cabal, geef ze een mooie naam) voor een reddende vaccinatie om te kunnen overleven. Vervolgens werd er uiteraard weer rijkelijk gestrooid met de verplichte “fear porn” (bangmakerij) om ons en masse te laten geloven in een totaal heilloze toekomst, maar veel duidelijker dan dit kunnen ze het je op TV uiteraard niet vertellen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in meer informatie over dit onderwerp? Geo-engineering is uiteraard een breder onderwerp dan heen en weer vliegen met vliegtuigen. Lees daarom dus de introductie reader ‘Het verhaal van Geo-Engineering [pdf]‘, het is werkelijk een geweldig startpunt. Bekijk daarbij ook goed de vele handige referenties onderaan het document. Geloof niet zomaar wat je voorgehouden wordt, bestudeer het onderwerp en oordeel zelf. Er zijn voldoende referenties bijgevoegd voor zelfstudie!

Aanvullend kan je ook kijken naar:

Zie je iets opvallends? Attendeer dan ook vrienden en collega's in je sociale netwerk hierop! Alleen met meer bewustwording over het bestaan en de bijwerkingen van het geo-engineeringbeleid kunnen we gezamenlijk het tij keren.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13109049845 e8e068a975 verzorgingsstaat

De verzorgingsstaat voor gewillige brave burgers verkeert in de afbraakfase

5329865248 6deeb302fb kenteken parkeren1 e1447068856335

Belangrijke overwinning: Hoge Raad zet streep door kentekenparkeren.