in

Amerikaanse Food en Drug Administration: Vaccinaties zijn vervuild met virussen, inclusief kanker

vaccin 1566027667
julientromeur / Pixabay

De Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) heeft schokkende resultaten gepubliceerd die aantonen dat cellen, die gebruikt worden in de productie van talrijke vaccinaties voor kinderen, vaak vervuild zijn met ernstige virussen, inclusief kanker.  

Uit allerlei wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vaccinaties allesbehalve veilig zijn.

De FDA studie onderzocht vaccinaties die gemaakt worden van levende cellen, of van gerepliceerde celsubstraten die sommige fabrikanten gebruiken om vaccinaties mee te maken. Volgens onderzoek zijn deze cellen veelvuldig vervuild met verborgen virale onderdelen die de potentie hebben kanker te veroorzaken.

Deze virussen zijn sluimerend, wat betekent dat ze “stilletjes” leven in andere cellen. Echter, het is mogelijk dat deze cellen zich niet langer verschuilen en in het lichaam circuleren in de vorm van ernstige ziekten. Met als resultaat, dat een persoon die geïnjecteerd is met een vaccinatie die is vervuild met deze kanker veroorzakende micro organismen, mogelijk geen tekenen vertoont van gezondheidsproblemen tot lang nadat ze zijn geïnjecteerd, soms vele jaren later.

Een experiment waarbij knaagdieren werden geïnjecteerd met vaccinaties leverde een verrassend resultaat op dat aantoonde dat de ratten nu tumorcellen hadden. “In sommige gevallen kunnen de cellen die gebruikt zijn tumorachtig zijn, dat wil zeggen dat zij tumoren vormen als ze in knaagdieren zijn geïnjecteerd” verklaart de FDA.

Sommige van deze tumorvormende cellen* kunnen kankerverwekkende virussen bevatten die zich niet actief reproduceren. Dergelijke virussen zijn moeilijk te detecteren met behulp van standaard methodes. Deze latente, of ‘stille” virussen, vormen een potentiële bedreiging, omdat ze mogelijk actief worden onder geproduceerde vaccinatie omstandigheden.

*) De lijst van tumorverwekkende cellen of cellen die het risico verhogen om kanker te veroorzaken zijn inclusief MDCK en CHO cellen (voor griepvaccinaties), 293 en PER.C6 cellen (voor HIV-1 en andere vaccinaties) en tumor afgeleide cellen zoals HeLa cellen (voor HIV-1 vaccinaties), volgens de FDA.

Onderzoek om veilig vaccins te produceren

Alhoewel de auteur tegen het injecteren van vaccinaties met vreemde chemicaliën in zijn lichaam is, ging de FDA om andere redenen verder met de studie. De FDA schrijft:

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8296361200 ee7d56daff NPO tv1

Rekenkamer over 850 miljoen euro belastinggeld: NPO heeft weinig inzicht in bestedingen van omroepen

via http://nos.nl/artikel/696444-volgend-jaar-iets-meer-koopkracht.html

Meer ouderen komen in armoede terecht