in

Uitbraak Coronavirus Covid-19 jarenlang voorbereid

The Eyes of Darkness is een ‘thriller’ in romanvorm van de Amerikaanse schrijver  Dean Koontz, gepubliceerd in 1981.
Ik heb niet niet ontdekt, maar gelukkig zijn er meer die de arrogantie van de Elite doorzien en die deze onthullingen, die ze waarschijnlijk ooit gelezen hebben en nu door de gebeurtenissen weer in hun herinnering boven halen, zo allert zijn om dit ook ergens te publiceren.
 
Een groot deel van de Aarde ‘ligt plat’ door het . Ik schreef er al eerder over, dit virus is in een laboratorium ontwikkeld in opdracht van de VS en is losgelaten in enkele anti-Amerikaanse landen.
 
Ondanks dat hier keiharde bewijzen voor zijn, geloven de meeste mensen het nog steeds niet.
 
De door de VS veroorzaakte uitbraak in enkele landen wordt door dezelfde Elite misbruikt om de indruk te wekken dat het virus ook in de door de Elite beheerste landen heerst, dus ook in .
 
Twee dingen zijn er inmiddels duidelijk, a, het aantal (Covid-19) doden is een grove leugen, want uit de nu al beschikbare cijfers blijkt dat het dodenaantal van de jaarlijkse griepgolf nagenoeg gelijk is aan andere griepgolven. 
 
Als er toch een (gering) aantal meer-doden zouden zijn, komt dat door de regeringsmaatregelen in bejaardentehuizen en het bewust in laten storten van de gezondheidszorg.
 
En b, is het nu duidelijk dat het niet om de van de bevolking gaat (de maatregelen zouden ons moeten beschermen), maar dat de bevolking steeds meer onder controle van de elite gebracht gaat worden.
 
De inmiddels door al hun ervaringen ‘door de wol geverfde’ Elite gaat niet ‘over een nacht ijs’ en bereid alles zorgvuldig voor. Ook het Covid-19 Coronavirus zoals hieronder bewijst
 
Het blijft natuurlijk opvallend dat de Elite in hun arrogantie al hun daden ruim van te voren aankondigen. Ook dit weer.
Maar uiteindelijk zal dat ook hun ondergang betekenen.

Lees verder bij de bron: Gerrit Herders Blog


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woordvoerder Hugo de Jonge: ‘Geen enkele discussie over vaccinatieplicht’, wel verbod op werk

Trap er niet in! Koopkracht naar nulpunt door hogere pensioenpremies