De belangrijkste wijzigingen van de zorgverzekering in 2018

Net als andere jaren gaat de zorgverzekering in 2018 ook weer veranderen. Omdat de overheid meer zorgkosten verwacht, gaan de premies waarschijnlijk omhoog. Naar verwachting stijgen de premies met € 72 per jaar, dat is € 6 per maand.

De premiebepaling is voor verzekeraars een richtlijn. Uiterlijk 12 november bepalen ze wat klanten gaan betalen. Het eigen risico wordt in 2018 verhoogd naar € 400,-. Omdat de premies stijgen, worden huishoudens met een lager inkomen ook meer gecompenseerd. De maximale zorgtoeslag stijgt naar € 131.

Lees verder bij de Bron: Bank Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Jan Zum Kotzen schreef:

  De overheid is volledig incompetent bestaande uit mensen die nog geen dag van hun leven hebben gewerkt in de boze buitenwereld. Ze hebben geen idee hoe ze worden belazerd door een cartel verzekeringsbedrijven die onderling de prijzen bepalen. En het interesseert ze ook geen rochel. En misschien denken ze ook nog dat ze het goed doen ….
  De overheid is totaal vergeten dat zij er is voor de burgers en dat zij door de burgers wordt betaald !!! De burgers brengen vrijwel al hun verdiensten naar de overheid en wat ze er voor terugkrijgen is niet in verhouding.
  Als deze overheid niet beter kan kan zij beter naar huis gaan !!!

 2. Sem schreef:

  Die tering jodin Schippers gaat hierna de boel verder vernielen.
  Pollissen worden gesloopt ‘je gaat daarom ,meer betalen.
  Maar ja Liberaal en misdaad gaat meestal samen

 3. fan schreef:

  Je Polisvoorwaarden worden uitgekleed- wat lijdt tot meder eigen bijdragen

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: