in ,

Beloftes van Rutte: Schaamtelozer hebben we het niet eerder meegemaakt

Premier Mark ergert zich aan de ‘onzin' die in de media verkondigd wordt over de komende zorghervorming. „Op tv zie je altijd de schrijnende gevallen”, zei de premier op 3 oktober in een door het tijdschrift Libelle georganiseerd nieuwscafé.

Het aantal ‘miskleunen' van Rutte tijdens de afgelopen jaren zijn nauwelijks te bevatten. Aan de hand van een aantal uitspraken en voorbeelden zet ik ze gemakshalve op een rij.

Rutte kan niet rekenen

“Ik ben er vandaag acht uur mee bezig geweest. Ik zit goed in de cijfers, ik kan me goed voorstellen dat u nog aan boord moet komen, maar het klopt allemaal kan ik u zeggen.”

Staatsschuld explodeert onder Rutte I en II

“We willen echt dat monster van de staatsschuld killen.”

Geen in

Op 7 december 2011 zei premier Mark Rutte, in een debat met Tweede Kamerlid Sadet Karabulut van de SP, dat er in Nederland géén armoede bestaat.

De 1000

Op 22 augustus 2012 deed Mark Rutte een verkiezingsbelofte om elke werkende Nederlander een bonus van 1000 euro te geven via een verhoging van de arbeidskorting.

Rutte heeft geen voeling met de

“We gaan het CPB verslaan.”

Crash MH17

“Maar een ding moet glashelder zijn. De onderste steen moet boven. Als het een aanslag is moeten de daders worden opgespoord en hun gerechte straf krijgen. Eerder zullen we niet rusten. Daar hebben de slachtoffers en hun nabestaanden recht op.”

https://www..com/watch?v=cfsF67g1bAw

Lees verder via Beloftes van Rutte: Schaamtelozer hebben we het niet eerder meegemaakt | Stop de bankiers.

 

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheid: steeds meer een tiran met haast

Niet iedereen realiseert zich wat de nieuwe voorwaarden van Facebook inhouden