in , , ,

Besmettelijke vaccin-ziekten: Zijn de gevaccineerden een bedreiging voor de ongevaccineerden? (NL transcript)

4809560

De wetenschappelijke gemeenschap is jammerlijk ongeïnteresseerd en ronduit nalatig geweest in het onderzoeken van besmettelijke Vaccinosis en zovele andere aspecten van de pandemie.

Onderstaande interview met de vooraanstaande patholoog Dr. Roger Hodkinson gaat in op de vraag van “besmettelijke Vaccinosis” [woord voor ziekte veroorzaakt door een vaccin]. Zijn degenen die “gevaccineerd” zijn met de injectie met het coronavirus een bedreiging voor de ongevaccineerden? schrijft Rairfoundation.com.

Zie de korte clip, en lees de discussie hieronder:

“Er zijn allerlei onbekenden die grondig onderzocht hadden moeten worden voordat hier ooit aan begonnen werd en dat is nooit gebeurd, en nog steeds niet,” zegt Dr. Hodkinson. “Besmettelijke Vaccinosis “weerspiegelt de overdracht van iets – we weten het niet zeker – van een gevaccineerde persoon op en ongevaccineerde persoon, meestal door nabijheid. Deze overdracht wordt grotendeels gerapporteerd bij vrouwen met menstruatiestoornissen,” zegt Dr. Hodkinson, “maar ook een paar gevallen, waarvan ik me van één in Groot-Brittannië van testiculaire [testikels] betrokkenheid zeer bewust ben,” vervolgt hij.

Maar de wetenschappelijke gemeenschap is jammerlijk ongeïnteresseerd, en ronduit nalatig geweest in het onderzoeken van besmettelijke Vaccinosis en zovele andere aspecten van de pandemie.

Een plausibele theorie die het waard is om onderzocht te worden

De vraag of gevaccineerde personen schade kunnen toebrengen aan ongevaccineerden is een geldige, wetenschappelijke vraag die het verdient te worden bestudeerd, zegt Dr. Hodkinson, die deze kwestie eerder in Frontnieuws Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? heeft behandeld. De patholoog schetste toen een scenario waarin besmettelijke Vaccinosis zou kunnen optreden:

“We weten dat de hele bedoeling van deze vaccins is om in het lichaam met je eigen cellulaire machinerie iets te produceren dat het ‘spike-eiwit wordt genoemd, dat zijn die scherpe dingen die je uit het virus ziet steken als je beelden ziet van de Covid-19,” legt de arts uit. “Dus het vaccin is bedoeld om hoeveelheden spike-eiwit te produceren, die dan aan je immuunsysteem worden gepresenteerd om op te reageren, om je immuniteit te geven tegen toekomstige infectie.”

Bedenk dat “de meeste biologische functies” de “klokvormige curve” volgen, oftewel het idee dat sommige mensen goed met behandelingen omgaan, anderen slecht, en de meesten ergens in het midden. Helaas kan in het geval van het vaccin niet worden voorspeld wie een negatief resultaat zal hebben.

Met dit in gedachten illustreert Dr. Hodkinson hoe degenen die zich aan het slechte eind van de belcurve bevinden, negatief zouden reageren op het vaccin:

“Sommige mensen bevinden zich aan het extreme uiteinde van dat bereik en produceren een enorme hoeveelheid spike-eiwit dat niet kan worden opgeruimd door het lymfoïde systeem, dat nu juist de bedoeling is. Er wordt gewoon te veel van geproduceerd – en daarom ontsnapt het in de algemene circulatie, en het is aangetoond dat het feitelijk ontsnapt, wat is geïdentificeerd. En dan krijg je al die problemen met trombose en andere zaken.”

Dr. Hodkinson introduceert een studie die ironisch genoeg is uitgevoerd door wetenschappers in Wuhan, China. In die studie ontdekten onderzoekers dat het teveel aan spike-eiwit via zweetklieren uit de huid kan ontsnappen en in een aërosol kan terechtkomen, dat bij inademing kan worden overgedragen. Hij benadrukt dat de studie betrekking heeft op de “infectie zelf, niet op het vaccin”.

Dus, hypothetisch, zou transpiratie een methode van overdracht kunnen zijn in het geval van gevaccineerde mensen? En als dat zo is, kunnen door verdampt zweet spike-eiwitten in de lucht terechtkomen, waardoor ongevaccineerde mensen geïnfecteerd kunnen raken? Dr. Hodkinson benadrukt dat hij slechts op zoek is naar een “pad” om te verklaren hoe besmettelijke Vaccinosis zou kunnen werken.

“Ik wil benadrukken dat dit niet is aangetoond,” zegt hij. “Het is niet bewezen, maar ik probeer hier is een pad te vinden waardoor deze effecten verklaard kunnen worden,” vervolgt de patholoog. Dr. Hodkinson schetst slechts een mogelijk scenario dat bestudeerd moet worden. Jammer genoeg is echt onderzoek zonder agenda vaak het slachtoffer in dit zeer partijdige klimaat.

Dr. Roger Hodkinson legt uit dat door gebrek aan studie, “de trieste realiteit is dat we niet meer weten” over besmettelijke Vaccinosis . Maar “er is allerlei plausibiliteit voor het verband, waar ik wetenschappelijk op in zou kunnen gaan,” zegt hij.

Dr. Hodkinson vervolgt met te zeggen dat besmettelijke Vaccinosis “niet zomaar kwakzalverij is, je weet wel, een absurde theorie.” Hij gaat verder:

“Er zit heel wat wetenschap achter de bezorgdheid hierover. En we hopen natuurlijk allemaal, zoals alles wanneer het wordt onderzocht, dat het niet waar is. Maar de algemene reden waarom we klinische proeven doen is juist omdat we niet weten wat we niet weten.

Daarom doen we ze en vooral wanneer iets zo experimenteel is dat zoveel potentiële gevaren inhoudt, zou je denken dat gezien de schaal waarop dit massale experiment wordt uitgevoerd met miljarden mensen en zwangere vrouwen en kinderen. Je zou denken dat iemand zou hebben gezegd ‘hé wacht eens even. Gewoon, gewoon stoppen met de trein, weet je, we moeten dit doen, dit dit en dit voordat we iets doen’, want dit is natuurlijk niet Ebola. Het is geen SARS. In het grote plan van dingen, is het niets meer dan een slechte seizoensgriep volgens John Ioannidis, waarschijnlijk de meest gewaardeerde epidemioloog in de wereld aan Stanford.”

De wetenschappelijke poortwachters zijn “notoir nalatig geweest bij elke stap in dit proces,” klaagt Dr. Roger Hodkinson, “en niet in het minst bij het opzetten van een effectief controlesysteem voor wat ze aan het doen zijn.”

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 19 docu the system

Wetenschappers hebben mensen opzettelijk COVID toegediend – dit is wat ze ervan geleerd hebben

4369918522 c442539502 sheeple e1429295267597

Kuipers: wetsvoorstel om 3G in te voeren op werkvloer wordt wél doorgezet door kabinet