in

Wetenschappers hebben mensen opzettelijk COVID toegediend – dit is wat ze ervan geleerd hebben

covid 19 docu the system

Ondertussen is Covid-19 nog steeds niet geïsoleerd gevangen in een potje.. Hoe dan? Onderstaande ter informatie..

Bij de eerste COVID-19-proef op mensen vertoonden gezonde jonge mensen die opzettelijk met het SARS-CoV-2-coronavirus waren besmet, weinig of geen symptomen.

Dit type studie biedt een unieke gelegenheid om virale infecties van begin tot eind te bestuderen, maar is omstreden wegens de daaraan verbonden risico’s voor de patiënten. De studie bevestigt de bevindingen van eerdere COVID-19-onderzoeken, meldt Great Game India.

Volgens de onderzoekers toont de Britse studie van 34 mensen tussen 18 en 30 jaar aan dat deze proeven op de juiste manier kunnen worden uitgevoerd en biedt zij een kader voor diepgaander onderzoek naar vaccins, antivirale middelen en immunologische reacties op SARS-CoV-2-infectie.

De bevindingen werden op 1 februari gepubliceerd op de preprintdienst Research Square en zijn nog niet aan een peer-review onderworpen, zo meldt Nature.

Ongeveer de helft van de mensen die een lage dosis van het virus kregen, werd niet besmet, terwijl een deel van degenen die wel besmet raakten, geen symptomen vertoonde.

Keelpijn, loopneus, reuk- en smaakverlies behoorden tot de milde tot matige symptomen die werden ervaren door degenen die COVID-19 kregen.

“Dit is een belangrijke stap voorwaarts bij de evaluatie van de werkzaamheid van toekomstige vaccins en geneesmiddelen”, aldus Miles Davenport, immunoloog aan de Universiteit van New South Wales in Sydney.

“Dit opent een aantal belangrijke mogelijkheden om immuniteit in een gecontroleerde omgeving te bestuderen.”

Sommige wetenschappers vragen zich echter af of de resultaten van de studie sterk genoeg zijn om de gevaren voor de proefpersonen, waaronder mogelijke bijwerkingen op lange termijn, te …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming 752x483

“Opwarming” blijft falen: Zeetemperatuur Great Barrier Reef is in 150 jaar niet gestegen, blijkt uit nieuw ontdekte gegevens

4809560

Besmettelijke vaccin-ziekten: Zijn de gevaccineerden een bedreiging voor de ongevaccineerden? (NL transcript)