in ,

Bij gebrek aan criminaliteit gaat de Politie verkeershufters met man en macht aanpakken

Terwijl schietpartijen, steekpartijen en handgranaten orde van de dag zijn…

De politie gaat verkeershufters met man en macht aanpakken. Behalve agenten van de verkeerspolitie moeten ook alle andere agenten asociaal gedrag op de weg vaker gaan bekeuren, stelt Paul Broer, plaatsvervangend hoofd verkeer van de nationale politie.

Om de pakkans te vergroten, wil de politie actiever handhaven.

,,De verkeerspolitie kan het niet alleen, er ligt ook een taak voor alle andere agenten, zegt Paul Broer, plaatsvervangend portefeuillehouder verkeer van de landelijke politie en hoofd infrastructuur bij de politie .

,,Alle politiemensen op straat en in de wijk moeten ingrijpen als ze in het verkeer asociaal gedrag waarnemen.’’ Dat zit nu nog niet altijd bij iedereen in het systeem, zegt Broer.

,,We kunnen daar nog een duidelijke slag maken.’’

De politie maakt zich ernstig zorgen over het toenemende asociale gedrag op de weg.

In vijf jaar tijd verdubbelde het aantal gemelde verkeersruzies van 3140 in 2013 naar 6340 vorig jaar, bleek dit voorjaar uit door EenVandaag opgevraagde cijfers.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pizzagate en satanisme ook in NL
1 jaar geleden

Het is niet dat er gebrek aan criminaliteit is. Integendeel. En het heeft niets met verkeersveiligheid te maken (NL is verkeerstechnisch een heel veilig land) en ook niet met geld. Alles is bedoeld om de aandacht van de politie af te leiden van wat zij eigenlijk moeten doen en dat is de enorme criminaliteit aan de top bestrijden.
Zaken als pizzagate en satanisme spelen net als in de VS ook in NL en via chantagepraktijken ondermijnen zij activiteiten aan de top.
Dat is waarom misdaden aan de top niet worden opgelost.
Zoek op internet op Nederlandse getuigenissen afgelegd bij ITCCS (2014).

Gerd
1 jaar geleden

Politie Lul orgaan
,
Er liggen “” GODVERDOIMME”” 1,3 miljoen aangftes op de plank
.
Wat nu gebeurd is administratief “stelen” -en de wettelijke taak van de politie wordt nu omgezet in een “verdienmodel”

NL zwaar ziek
1 jaar geleden

De politie maakt zich helemaal geen zorgen over verkeersveiligheid want de politie voert slechts uit wat van boven wordt opgedragen. En van boven wordt opgedragen om overal camera’s neer te zetten om burgers te pesten en dus doet de politie dat. NL is verkeerstechnisch een zeer veilig land vergeleken met andere landen en het aantal verkeersdoden (ong 800) is vergeleken met doden door kanker en hartfalen verwaarloosbaar.
De politie wordt ook opgedragen om niet achter criminelen aan de top aan te gaan en dus doet de politie dat niet, want de “elite” vindt het niet fijn dat de politie gaat snuffelen wat er aan de top allemaal fout zit. En om de politie bezig te houden moet ze maar eenvoudige burgers pesten die 4 km/hr te hard rijden, terwijl de criminelen aan de top zich een krul in de staart lachen.
En dat het fout zit aan de top is zo klaar als een klontje. Hoe anders verklaar je het aantal omgeschoolde immigranten die nooit zullen integreren? Hoe verklaar je dat referenda ter zijde worden geschoven en dat meer en meer bevoegdheden naar Brussel worden gedelegeerd? Hoe verklaar je dat aangifte van criminele praktijken niet wordt opgepakt door justitie? NL is zwaar ziek …. aan de top.
En wie wil weten hoe ziek: zoek op getuigenissen ITCCS.

Kas
1 jaar geleden

Politie en openbaar bestuur zijn goed in het rondpompen van crtiminaliteit

Incompetent stadsbestuur: Terreurschool Haga Lyceum neemt tweede Amsterdamse schoolgebouw over

De nieuwste VN-horrorshow: christelijke vluchtelingen genegeerd