in ,

Het Derde Rijk mag dan niet meer bestaan, het Vierde Rijk begint steeds meer vorm te krijgen

EU 1554727095
Mediamodifier / Pixabay

De Europese Unie is van mening dat zij bij een volgende pandemie de volledige regie moet nemen en zorg moet dragen voor een centrale aanpak.

Jaren geleden, in 2013, schreven wij ooit het volgende over de Europese Unie:

Er was eens….. in Duitsland een industriële groep met de naam IG Farben. Destijds de grootste chemische/farmaceutische octopus in de wereld. Tijdens het begin van de Tweede Wereldoorlog reisde de auteur van het boek “The Devil’s Chemist”, Josiah DuBois, naar Guatemala en kwam terug met de mededeling dat het land een volledige dochteronderneming van Farben was.

Dit farmaceutisch imperium was en is één van de grote krachten achter de Europese Unie. Het is niet bij toeval dat dit soort bedrijven zoveel macht hebben. Ze beheersen niet alleen de hele medische wereld, het zijn politieke planners. Dit is ook waarom en hoe Big Pharma zo naadloos aansluit bij wat wij noemen De Nieuwe Wereld Orde. Het doel om ieder mens in een “van de wieg tot het graf” (cradle to grave) systeem te diagnostiseren met ziekte en vervolgens te behandelen met giftige “medicijnen” is onderdeel van een groter doel: het met opzet verzwakken van de bevolking. Dit is een politiek doel en maakt het onder controle houden van bevolkingen gemakkelijker.

Farben met haar dochterondernemingen Bayer, BASF en Hoechst, had als doel één Europa gedomineerd door Farben. Dat was de reden dat Hitler aan de macht kwam. Toen dit plan uiteindelijk mislukte was het niet van tafel, het kreeg een nieuw (economisch) jasje, één die uiteindelijk de Europese Unie werd. Het was dan ook geen toeval dat de eerste voorzitter van de Europese Commissie de Nazi advocaat Walter Hallstein was. Zijn baan tijdens de oorlog was het plannen van een Europa na de oorlog.

De Europese Unie is tegenwoordig een machtig bouwblok voor de komende New World Order en het geeft inwoners van Europa de kans te wennen aan gecentraliseerde bestuurssystemen, waarbij zij totaal niets hebben in te brengen.

Het proces van “Europese Eenwording” gaat dankzij de nepcoronapandemie in een stroomversnelling. Uiteraard was dit één van de belangrijke doelen van deze gefabriceerde angstcampagne.

Het eerste grote succes voor de EU Superstaat is al behaald dit jaar en dat is het feit dat zij voor het eerste keer de markt op gegaan is om geld te lenen. Geld dat voornamelijk door de rijke lidstaten terugbetaald moet worden en gebruikt zal worden om de kwakkelende economie van de zwakke zuidelijke staten kunstmatig in leven te houden.

Deze week is bekend geworden dat ze nu helemaal uit hun dak zijn gegaan door het Europese steunfonds te verhogen naar 2.000 miljard euro. 

En dan gaat de EU proberen eigen inkomsten te creëren om daarmee de lasten voor de lidstaten wat lager te kunnen houden. Mooi, hoe gaat de EU dat doen? Hebben ze een manier gevonden waarmee ze geld kunnen verdienen?

Jawel, dat hebben ze zeker en omdat het criminelen zijn hebben ze besloten de lidstaten te helpen door te gaan stelen:

De Europese Unie maakt de komende jaren werk van meer eigen inkomsten via belastingen. Er worden plannen uitgewerkt voor belasting op plastic afval, een CO2-heffing en een digitax.

Al met al heeft de EU dit jaar een aantal heel belangrijke en grote stappen vooruit gemaakt in het proces om ons onze zelfstandigheid af te nemen. Het tegensputteren van het vrijmetselaartje uit Den Haag was dan ook alleen voor de show.

En nu willen ze nog meer naar zich toe slepen:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e6d54b4a50a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c762873d2924a 640 universum

Ook al de schuld van Global Warming natuurlijk: Gaswolken in universum in 10 miljard jaar tijd tien keer zo warm geworden

57e0d6434d57ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c76277ed3914c 640 vuur

Armeniërs steken hun huizen in brand: “Turken gaan onze huizen niet krijgen”