in , ,

Bijna elke massa-schietpartij in de afgelopen 20 jaar hebben één ding gemeen en het zijn geen wapens

dyrtiagp

Bijna elk incident met massale schietpartijen in de afgelopen twintig jaar, en meerdere andere gevallen van zelfmoord en geïsoleerde schietpartijen hebben allemaal één ding gemeen, en het zijn niet de gebruikte wapens.

Het overweldigende bewijs suggereert dat de grootste gemeenschappelijke factor bij al deze incidenten is dat alle daders actief krachtige psychotrope medicijnen gebruikten of op een bepaald moment in het directe verleden hadden gebruikt voordat ze hun misdaden begingen.

Meerdere geloofwaardige wetenschappelijke studies die meer dan een decennium teruggaan, evenals interne documenten van bepaalde farmaceutische bedrijven die de informatie onderdrukten, tonen aan dat SSRI-geneesmiddelen (selectieve serotonine heropname remmers) bekende, maar niet gerapporteerde bijwerkingen hebben, waaronder maar niet beperkt tot zelfmoord en ander gewelddadig gedrag.

Je hebt alleen Google-relevante trefwoorden of zinnen nodig om het zelf te zien.

www.ssristories.com is een populaire site die meer dan 4500 ‘Mainstream Media’ meldingen heeft gemeld van over de hele wereld van afwijkend of gewelddadig gedrag door mensen die deze krachtige medicijnen gebruiken … Op naar de lijst met massa-shooters en de grimmige link naar psychotrope drugs.

 1. Eric Harris, 17 jaar oud (eerst op Zoloft, daarna Luvox) en Dylan Klebold (18 jaar oud (schietpartij op Columbine School in Littleton, Colorado)), vermoordden 12 studenten en 1 leraar en verwondden 23 anderen alvorens zichzelf te doden. De medische dossiers van Klebold zijn nooit openbaar gemaakt.
 2. Jeff Weise, 16 jaar, kreeg 60 mg / dag Prozac voorgeschreven (drie keer de gemiddelde startdosis voor volwassenen!) Toen hij zijn grootvader, de vriendin van zijn grootvader en vele medestudenten in Red Lake, Minnesota neerschoot. Hij schoot zichzelf toen neer. 10 doden, 12 gewonden,

 3. Cory Baadsgaard, 16 jaar, Wahluke (staat Washington) zat op Paxil (waardoor hij hallucinaties had) toen hij een geweer naar zijn middelbare school bracht en 23 klasgenoten gijzelde. Hij heeft geen herinnering aan de gebeurtenis.

 4. Chris Fetters, 13 jaar oud, vermoordde zijn favoriete tante tijdens het gebruik van Prozac.

 5. Christopher Pittman, 12 jaar, vermoordde beide grootouders terwijl hij Zoloft gebruikte.

 6. Mathew Miller, 13 jaar oud, hing zichzelf op in zijn slaapkamerkast na het innemen van Zoloft gedurende 6 dagen.

 7. Kip Kinkel (15 jaar) (op Prozac en Ritalin) schoot zijn ouders neer terwijl ze sliepen, ging toen naar school en opende het vuur door 2 klasgenoten te doden en 22 te verwonden kort na het begin van de behandeling met Prozac.

 8. Luke Woodham, 16 jaar (Prozac) doodde zijn moeder en vervolgens twee studenten, zes anderen verwondde.

 9. Een jongen in Pocatello, ID (Zoloft) in 1998 had een door Zoloft veroorzaakte aanval die een gewapend afstand veroorzaakte op zijn school.

 10. Michael Carneal (Ritalin), 14 jaar, opende het vuur op studenten tijdens een gebedsbijeenkomst op de middelbare school in West Paducah, Kentucky. Drie tieners werden gedood, vijf anderen raakten gewond ..

 11. Een jonge man in Huntsville, Alabama (Ritalin) ging psychotisch zijn ouders met een bijl in stukken hakken en ook de ene broer of zus vermoorden en de andere bijna vermoorden.

 12. Andrew Golden, 11 jaar (Ritalin) en Mitchell Johnson, 14 jaar (Ritalin) schoten 15 mensen dood, waarbij vier studenten, een leraar en 10 anderen werden gewond.

 13. TJ Solomon, 15 jaar, (Ritalin) middelbare scholier in Conyers, Georgia opende het vuur op en verwondde zes van zijn klasgenoten.

 14. Rod Mathews, 14 jaar, (Ritalin) versloeg een klasgenoot met een vleermuis.

 15. James Wilson, 19 jaar (verschillende psychiatrische medicijnen) uit Breenwood, South Carolina, bracht een revolver van .22-kaliber naar een basisschool die twee jonge meisjes doodde en zeven andere kinderen en twee leraren verwondde.

 16. Elizabeth Bush (13) (Paxil) was verantwoordelijk voor een schietpartij op school in Pennsylvania

 17. Jason Hoffman (Effexor en Celexa) – schietpartij op school in El Cajon, Californië

 18. Jarred Viktor, 15 jaar, (Paxil), na vijf dagen op Paxil stak hij zijn grootmoeder 61 keer.

 19. Chris Shanahan, 15 jaar (Paxil) in Rigby, ID die uit het niets een vrouw heeft gedood.

 20. Jeff Franklin (Prozac en Ritalin), Huntsville, AL, vermoordde zijn ouders toen ze thuiskwamen van het werk met behulp van een voorhamer, bijl, slagersmes en monteursbestand, en viel vervolgens zijn jongere broers en zus aan.

 21. Neal Furrow (Prozac) in LA Joodse schietpartij op scholen meldde dat het gerechtelijk bevel was gegeven om op Prozac te zijn samen met verschillende andere medicijnen.

 22. Kevin Rider, 14 jaar oud, trok zich terug uit Prozac toen hij stierf aan een schotwond aan zijn hoofd. Aanvankelijk werd er zelfmoord geoordeeld, maar twee jaar later werd het onderzoek naar zijn dood geopend als mogelijke moord. De hoofdverdachte, ook 14 jaar oud, had Zoloft en andere SSRI-antidepressiva gebruikt.

 23. Alex Kim, 13 jaar, hing zichzelf op kort nadat zijn Lexapro-recept was verdubbeld.

 24. Diane Routhier kreeg Welbutrin voorgeschreven voor galsteenproblemen. Zes dagen later, nadat ze veel nadelige effecten van het medicijn had gehad, schoot ze zichzelf neer.

 25. Billy Willkomm, een volleerd worstelaar en een student van de Universiteit van Florida, kreeg op 17-jarige leeftijd Prozac voorgeschreven. Zijn familie vond hem dood van zelfmoord – hangend aan een hoge ladder in Gulf Shore Boulevard thuis in juli 2002.

 26. Kara Jaye Anne Fuller-Otter, 12 jaar oud, was op Paxil toen ze zichzelf aan een haak in haar kast hing. Kara’s ouders zeiden: “… de verdomde dokter zou haar er niet van af doen en ik vroeg hem toen we bij het tweede bezoek naar binnen gingen. Ik vertelde hem dat ik dacht dat ze een soort reactie op Paxil had … “)

 27. Gareth Christian, Vancouver, 18 jaar oud, was op Paxil toen hij in 2002 zelfmoord pleegde (de vader van Gareth kon de dood van zijn zoon niet aanvaarden en pleegde zelfmoord.)

 28. Julie Woodward, 17 jaar oud, was op Zoloft toen ze zichzelf ophing in de vrijstaande garage van haar familie.

 29. Matthew Miller was 13 toen hij een psychiater zag omdat hij problemen had op school. De psychiater gaf hem monsters van Zoloft. Zeven dagen later vond zijn moeder hem dood, hangend aan een riem aan een washaak in zijn kast.

 30. Kurt Danysh, 18 jaar oud, en op Prozac, doodde zijn vader met een jachtgeweer. Hij zit nu achter de gevangenis en schrijft brieven, in een poging de wereld te waarschuwen dat SSRI-medicijnen kunnen doden.

 31. Woody ____, 37 jaar, pleegde zelfmoord in zijn 5e week van het innemen van Zoloft. Kort voor zijn dood stelde zijn arts voor om de dosis van het medicijn te verdubbelen. Hij had zijn arts alleen voor slapeloosheid gezien. Hij was nooit depressief geweest en had ook geen geschiedenis van psychische klachten.

 32. Een jongen uit Houston, 10 jaar oud, schoot en doodde zijn vader nadat zijn dosis Prozac was verhoogd.

 33. Hammad Memon, 15 jaar oud, schoot en doodde een medestudent uit de middelbare school. Hij kreeg de diagnose ADHD en depressie en gebruikte Zoloft en ‘andere medicijnen voor de aandoeningen’.

 34. Matti Saari, een 22-jarige culinaire student, schoot en doodde 9 studenten en een leraar, en verwondde een andere student, alvorens zichzelf te doden. Saari nam een ​​SSRI en een benzodiazapine.

 35. Steven Kazmierczak, 27 jaar oud, schoot en doodde vijf mensen en verwondde 21 anderen alvorens zichzelf te doden in een auditorium van de Northern Illinois University. Volgens zijn vriendin had hij onlangs Prozac, Xanax en Ambien gebruikt. Toxicologische resultaten toonden aan dat hij nog steeds sporen Xanax in zijn systeem had.

 36. De Finse schutter Pekka-Eric Auvinen, 18 jaar oud, had antidepressiva gebruikt voordat hij acht mensen had vermoord en een dozijn meer gewond op Jokela High School – toen pleegde hij zelfmoord.

 37. Asa Coon uit Cleveland, 14 jaar oud, schoot en verwondde vier voordat hij zijn eigen leven nam. Gerechtsverslagen tonen aan dat Coon op Trazodone was.

 38. Jon Romano, 16 jaar, gebruikte medicijnen voor depressie en schoot een jachtgeweer op een leraar op zijn middelbare school in New York …

Ontbreekt in lijst … 3 van 4 bekend dat ze dezelfde medicijnen hebben ingenomen …

Op welke medicijnen was Jared Lee Loughner op 21-jarige leeftijd … doodde 6 mensen en verwondde 14 anderen in Tuscon, Az
Op welke drugs was James Eagan Holmes, 24 jaar … doodde 12 mensen en verwondde 59 anderen in Aurora Colorado
Op welke drugs was Jacob Tyler Roberts, op 22-jarige leeftijd, 2 gewonden gedood 1, Clackamas Or
Op welke medicijnen was Adam Peter Lanza op 20-jarige leeftijd, 26 vermoord en 2 gewond geraakt in Newtown Ct

Degenen die zich richten op verdere vuurwapenverboden of tijdschriftbeperkingen richten zich duidelijk op de verkeerde kwestie en stellen de verkeerde vragen, hetzij als een opzettelijke poging om deze links te verbergen, of uit volledige en volkomen onwetendheid.

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NOS

NOS raakt verstrikt in leugens over Trump

telefoon stralingstesten zijn ge

Nieuwe studie: straling mobiele telefoons veroorzaakt DNA schade in hersenen proefdieren