in ,

Robert F. Kennedy Jr. waarschuwt: neem onder geen enkele omstandigheid een COVID-19-vaccin

vaccin expert dr zimmerman is oo e1555793296886

Als u zelfs maar overweegt om u te laten vaccineren tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19), heeft Robert F. Kennedy Jr. een boodschap voor u: doe het niet!

De neef van voormalig president John F. Kennedy heeft onlangs een openbare verklaring uitgegeven waarin hij mensen overal aanspoort om koste wat het kost de COVID-19-prik te vermijden, omdat deze een niet-geteste nieuwe technologie bevat die bekend staat als mRNA, waarvan de bijwerkingen op de lange termijn volledig onbekend zijn.

mRNA verandert direct het genetisch materiaal van degenen die het ontvangen, net zoals wat er gebeurt wanneer ‘wetenschappers’ genetisch gemodificeerde (GMO) voedselgewassen zoals sojabonen of maïs eten om ze resistent te maken tegen insecten of droogte.

“Deze interventie kan worden vergeleken met genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen, die ook erg controversieel zijn”, zegt Kennedy.

In tegenstelling tot alle andere vaccins, waarvan de genetische schade niet noodzakelijk permanent is, is genetische schade aan mRNA “onomkeerbaar en onherstelbaar”, merkt Kennedy op.

“Ook al bagatelliseren de media en politici momenteel het probleem en roepen ze zelfs dwaas op tot een nieuw type vaccin om weer normaal te worden, deze vaccinatie is problematisch in termen van gezondheid, moraliteit en ethiek, maar ook in termen van genetische schade,” zegt Kennedy.

Kennedy: COVID-19-vaccins zijn een “misdaad tegen de menselijkheid”

In tegenstelling tot oudere vaccins, waarvan er vele na injectie kunnen worden “ontgift”, leven mRNA COVID-19-vaccins voor altijd in het lichaam. Met andere woorden, de schade die ze veroorzaken is voor altijd.

“Je zult met de gevolgen moeten leven, want je zult niet langer genezen kunnen worden door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen”, legt Kennedy uit, terwijl hij de genetische schade vergelijkt met het type dat het syndroom van Down of cystische fibrose veroorzaakt.

mRNA is bijna als een continue vaccin “motor” die een persoon herhaaldelijk vaccineert voor de rest van zijn of haar leven. Hierdoor is er geen manier om eventuele problemen die zich voordoen, te ‘repareren’ of ‘genezen’.

“Dit betekent duidelijk: als een vaccinatiesymptoom zich ontwikkelt na een mRNA-vaccinatie, zal noch ik, noch enige andere therapeut u kunnen helpen, aangezien de schade die door deze vaccinatie wordt veroorzaakt genetisch onomkeerbaar zal zijn”, waarschuwt Kennedy.

Niet sinds de feitelijke Holocaust is er zoiets kwaads aan de wereld opgedrongen in de naam van ‘volksgezondheid’. COVID-19-vaccins zijn niet alleen onveilig, stelt Kennedy, maar ze vertegenwoordigen ook een “misdaad tegen de menselijkheid die in de geschiedenis nog nooit op zo’n belangrijke manier is gepleegd”.

“Zoals de ervaren arts Dr. Wolfgang Wodarg zei: eigenlijk zou dit‘ veelbelovende vaccin ’voor de overgrote meerderheid van de mensen moeten worden verboden omdat het genetische manipulatie is! ”

Met andere woorden, gevaccineerd worden tegen COVID-19 betekent dat een persoon een soort GGO-zombie wordt, zonder de mogelijkheid om terug te keren naar zijn oude zelf. Het klinkt heel erg als het merkteken van het beest uit het boek Openbaring, ben je het daar niet mee eens?

In het verleden heeft Kennedy, die door velen wordt beschouwd als de beste Kennedy, gewaarschuwd dat traditionele vaccins al erg genoeg zijn en ernstige hersenschade veroorzaken die voor velen onomkeerbaar is. En Wuhan-coronavirus (COVID-19) -vaccins zijn veel erger dan dat, zegt hij, en daarom mag niemand ze onder geen enkele omstandigheid gebruiken.

“Bestudeer de geschiedenis van vaccinatie, van Jenner tot Pasteur tot Polk”, schreef een Strange Sounds-commentator. “Er is geen bewijs dat ze iets anders doen dan u injecteren met (in het beste geval) een deel van het virus.”

“Een virus is gewoon een stukje DNA of RNA en omdat het GEEN cellulaire levensvorm is, is het niet gedeactiveerd of dood”, voegde dezelfde  ….

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 Politie 5

Hoppa! Verdubbeling aantal agenten tijdens jaarwisseling vanwege mogelijke onrust

time-lapse photography of person holding firecracker

Rechter blijft bij vuurwerkverbod: vuurwerk afsteken tijdens oud en nieuw blijft verboden