in ,

Bijstanders naar nationaliteit: Erg weinig autochtone Nederlanders

Het CBS heeft een overzichtje gemaakt van de naar nationaliteit. Dit geeft het volgende beeld:

 

CLJORLSWUAAHdrg

Zeven van de tien Somaliërs zouden in de zitten. Merk op dat dit de definitie is van nationaliteit van het CBSHet betreft hier alleen personen die niet de Nederlandse nationaliteit hebben. Personen met een dubbele nationaliteit, waaronder de Nederlandse zijn ingedeeld als Nederlander. Wanneer de nationaliteit van een bijstandsgerechtigde onbekend is, is daarvoor in de plaats de herkomstgroepering van de persoon genomen. De herkomstgroepering betreft een indeling van personen op basis van het geboorteland van de persoon en de ouders.

Er is dus een verschil in het dagelijkse spraakgebruik waar een Somaliër iemand is die is geboren in Somalië, en de definitie van het CBS. Zodra deze persoon uit Somalië een Nederlands paspoort heeft, telt hij bij het CBS mee met de groep gerapporteerd onder Nederlander.

Lees verder via de Bron: Vrijspreker.nl

Schermafbeelding 2015-07-30 om 15.18.59

Asielzoekers komen voor het merendeel in de terecht, maar ook het aandeel van Turkse en Marokkaanse Nederlanders is procentueel groot onder de 481.000 mensen die eind 2014 een dergelijke uitkering kregen. Van de asielzoekers spannen Somaliërs de kroon.

Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs krijgen zo’n uitkering. Van de voormalige asielzoekers met een Syrische, Iraakse of Eritrese nationaliteit zit ruim de helft in de bijstand. Polen scoren het best. Ze doen amper een beroep op deze sociale voorziening.

Lees verder via de Bron: Telegraaf.nl

Van de 12,8 miljoen Nederlanders van achttien jaar en ouder zit 3 procent in de bijstand.

Eind vorig jaar ontvingen in totaal 481.000 mensen een uitkering op bijstandsniveau.

Wat ik me nu afvraag waarom horen we zoveel echt schrijnende toestanden over de bijstand?
Hebben alleen autochtone Nederlanders hier dan last van en de rest in de bijstand niet?
Riekt een beetje naar burgertje pesten, vindt u ook niet?

De autochtone Nederlanders zelf worden hard aangepakt door allerlei verplichtingen en wetten is dit ook het geval bij de niet autochtone bijstanders?

Maar goed wat kosten de asielzoekers ons dan:

 

Asielzoekers komen voor het merendeel in de bijstand terecht, maar ook het aandeel van Turkse en Marokkaanse Nederlanders is procentueel groot onder de 481.000 mensen die eind 2014 een dergelijke uitkering kregen. Van de asielzoekers spannen Somaliërs de kroon. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van onderzoek naar bijstandsuitkeringen naar nationaliteit. Bijna zeven van de tien volwassen Somaliërs krijgen zo’n uitkering. Van de voormalige asielzoekers met een Syrische, Iraakse of Eritrese nationaliteit zit ruim de helft in de bijstand. Polen scoren het best. Ze doen amper een beroep op deze sociale voorziening.

Het overgrote deel van de uitkeringen gaat naar Nederlanders van achttien jaar en ouder, ook van landgenoten met een dubbele nationaliteit. Dan gaat het om 400.000 mensen. Het CBS becijferde dat van de 12,8 miljoen volwassen Nederlanders 3 procent leeft van een bijstandsuitkering. Van de 721.000 volwassenen die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, zit 11 procent in de bijstand. (Bron: Telegraaf)

Wellicht onverwacht, maar de eerste gedachte die dit bericht bij ons opriep luidt: Dit betreft een overtreffende trap van rassendiscriminatie! De blanke autochtone Nederlander die in slavernij of heuse dwangarbeid voor de geneugten kan opdraaien.

Want indien 3% van alle volwassen Nederlanders van een bijstandsuitkering leeft, dan betekent dit dat ongeveer 1,5 tot 2 % van hen daadwerkelijk een bijstandsuitkering zal ontvangen omdat ook partners van die zelfde, ene, bijstandsuitkering zullen leven. Grofweg geeft dit weer als resultaat, in lijn van alle redelijkheid, dat naar verwachting slechts minder dan 1% van alle autochtone Nederlanders een bijstandsuitkering ontvangt. En dan vraagt een mens zich af: Hoe kan het zijn dat 11 % van de donkerkleurige medelanders van gratis gemeenschapsgeld kan leven, terwijl dit genoegen slechts voor 1% van de autochtone blanke Nederlanders is weggelegd?

Lees verder via de Bron: ‘Elke dag Sinterklaas voor donkere Pieterbaas’

 

 

PS: we zijn allemaal mensen die vast zitten op deze aardbol 😉

UPDATE: ik ben nog bezig met de cijfers, item zal worden geupdate!!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hottstuf
Gast
6 jaren geleden

Ja alles Landen die ze zelf leeg geschoten en hierheen hebben gejaagd zoals nu ook de huurlingen van de van vollenhovens de Eritreiers hierheen aan het schieten zijn.

Daar zit nu ook een gangstalker die naast me was komen wonen met twee kisten en een jongetje voor het plezier. In een kist zat een .50 de ander de minutie. Die moest me indien bevel van het koningshuis me door de woningen tussenmuur heen simpel neermaaien er mee. Een lid van de nationale garde van het koningshuis.

De hierheen gejaagde buitenlanders worden misbruikt op vele manieren oa om ons uit te roeien uit te vreten via maximalisering uitgaven instanties en maatschappij inrichtingen misbruik wijkterrorismen oproeren onrusten misdaad plegen etc etc ook als alibi voor het staatsterrorisme verscholen onder supposed anti terrorismebeleid … en de voortgaande megaplunderingen oa ook via politiek als woekerpremies woekeraccijnsen woekerkosten woekerhuren…woekerlonen…

Een centrale organisatie van deze zwervende roofadel de chinaproxy eucommisie betaald 20.000 euro aan afrikaanse landen handelaren en milities per afrikaan die ze hierheen kunnen slepen. En die nationale garde huurlingen krijgen 100.000 euro per klusje zoals bij roadblocks Tegenstanders/plaatselijke Leiders neeknallen(Afghanistan ook al … zijn enigen met auto nog als armoeden toe slaan)

Er zijn nog maar twee miljoen Nederlanders en de rest is al uit geroeid in en meesten na de oorlog.

1 miljoen in de oorlog door de joden en 4,5 miljoen na de oorlog door de joden oa 2 miljoen vergast mbv van een peleton 1950 door KH PB ingevoerde mollukse militairen.Waar de HM17 passagiers ook vergast werden de TU Eindhoven en de rest door verkrachtingen molest martelingen drugs gif geweld prostituties van Geboorten af aan en drugs alcohol tabak misdaad zoals nu de Britse Jeugd er ook aan toe is.

Van de 2 miljoen nu nog Levenden zijn driekwart raciale huwelijken en prostituties in gedwongen ahw eugenetisch weg gezuiverd.

Dus als je t over “echte” Nederlanders hebt zijn dat iets van 500.000 in het wild levenden nog maar!

En die zullen ook morsdood moeten wegens de vloedgolven die er aan komen en huizen en fietsen nodig hebben.

Ze morsdood terroriseren met voortdurende sabotages Armoeden aandoen deurwaarders politievervolgingen doodrijdingen boetes en schietingen hoogste eisen en straffen giftige vaccins alcohol drugs beplunderen verkrachten geweld wijkterroristen etc gaat ze dan wel goét af!

Mensensmokkelaars prijzen met folder de opvang in Nederland aan

Eurozone neemt revanche: Griekse ex-MinFin Varoufakis moet voor de rechter