in ,

Mensensmokkelaars prijzen met folder de opvang in Nederland aan

Europese grensbewaker Frontex onderschepte een folder van mensenhandelaren waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe geweldig het is voor vluchtelingen om in Noord- te wonen. Nederland staat ook op de lijst van landen, waar volgens de mensensmokkelaars een en een huis zijn gegarandeerd.

Vluchtelingen wordt gouden bergen beloofd: de uitkering bedraagt bij aankomst 220 euro per persoon per maand en kan oplopen tot 1.600 euro voor een familie. De overheid betaalt de huur van je huis, aldus de folder. Dit opvangbeleid zou niet alleen voor Nederland gelden, maar ook voor Duitsland, , en Denemarken. Politici uit België zijn blij dat hun land niet op het lijstje voorkomt.

Ondertussen krijgt de Nederlander zelf een bijstandsuitkering die lager ligt dan de 1600 euro voor de illegalen en zitten de oudjes tot aan hun enkels in eigen pis, moet ik nog verder gaan?

PDF is hier te vinden

Schermafbeelding 2015-07-30 om 00.05.06

 

We appen!
We appen!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
5 jaren geleden
John
5 jaren geleden

De EU woll helemaal niet minder ‘vluchtelingen’.
Ze willen de autochtone bewoners verdrijven.
Wat hun plannen daarna zijn blijft de vraag, omdat de ‘nieuwe Europeanen’ nog niet de intelligentie hebben om een WC te kunnen gebruiken.

Johan
5 jaren geleden

De militaire Top in het Pentagon [US] -schiet -en Bombardeert alles plat in het MO. De vluchtelingen komen bij miljoenen naar de EU. Daarnaast is een complete mensen industrie op gang gekomen – alles betaald door [ons] de belastingbetaler. Met ons belastinggeld wordt deze mensenindustrie gefinancierd – onder toezicht en met medeweten van de Elite in Brussel – Tel Aviv en Washington. Duitsland zit met een schuldgevoel uit het verleden [’40 -’45] en neemt de meeste vluchtelingen op

JvdH
5 jaren geleden

Op deze website staat de figuur binnen de Eu die dit mogelijk maakt

http://www.zoominfo.com/p/Laurent-Muschel/839192061

Het werd tijd: Meer onderzoek naar bijwerkingen HPV-vaccin

Bijstanders naar nationaliteit: Erg weinig autochtone Nederlanders