in ,

Mensensmokkelaars prijzen met folder de opvang in Nederland aan

Schermafbeelding 2015 07 30 om 00.05.06

Europese grensbewaker Frontex onderschepte een folder van mensenhandelaren waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe geweldig het is voor vluchtelingen om in Noord-Europa te wonen. Nederland staat ook op de lijst van landen, waar volgens de mensensmokkelaars een uitkering en een huis zijn gegarandeerd.

Vluchtelingen wordt gouden bergen beloofd: de uitkering bedraagt bij aankomst 220 per persoon per maand en kan oplopen tot 1.600 euro voor een familie. De betaalt de huur van je huis, aldus de folder. Dit opvangbeleid zou niet alleen voor Nederland gelden, maar ook voor , , en . Politici uit België zijn blij dat hun land niet op het lijstje voorkomt.

Ondertussen krijgt de Nederlander zelf een bijstandsuitkering die lager ligt dan de 1600 euro voor de illegalen en zitten de oudjes tot aan hun enkels in eigen pis, moet ik nog verder gaan?

PDF is hier te vinden

Schermafbeelding 2015-07-30 om 00.05.06

 

We appen!
We appen!

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15137998885 d67a2fd2ff vaccine1

Het werd tijd: Meer onderzoek naar bijwerkingen HPV-vaccin

Bijstanders naar nationaliteit: Erg weinig autochtone Nederlanders