in

‘Binnenkort geen toegang meer tot werk, winkels, openbaar vervoer en publieke gebouwen’

De wereld zoals wij die hebben gekend, is ten einde. De criminelen eisen dat u het slavenmasker altijd gaat dragen, als teken van onderwerping. Het lijkt wel of alles bezig is op de spits te worden gedreven.

Een soort polarisatie, het op scherp zetten van zo ongeveer alles en iedereen. Een soort scheiding der geesten lijkt er bezig.

Of er een ergens een ophitser bezig is om de tegenstellingen aan te scherpen i.p.v. die te overbruggen. I.p.v. het eens beproefde poldermodel lijkt alles op de spits te worden gedreven. Het aloude conflict in Gen. 3:15 lijkt te gaan naar zijn top!

opgeheven: gemeenteraad kan – net als in de 2e , volledig overruled worden; mag zomaar uw huis binnen treden en mensen ‘verwijderen’ .

1,5 meter afstand dus geen menselijk contact meer, we worden ontmenselijkt.

Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de weer voorop moeten stellen.

Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden?

https://www.youtube.com/watch?v=V7HxC9wzHwE&feature=youtu.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Benji
8 maanden geleden

Ja, misleidende titel, lees nergens over verbod op winkelen etc. Wat is dit voor onzin? Het artikel eindigt abrubt met een scam over geld. Weet niet wat deze site moet voorstellen. Ik gaf het een eerlijke kans maar dit is gewoon spam met belachelijke click bait titel. Zonde van mijn tijd

Dhr_Karimo
8 maanden geleden

Helemaal mee eens. Wat is dit voor inhoudsloze rancuneuze lariefarie? Geen bronnen, geen onderbouwing, en met de spelling en grammatica waar de schrijver zich echt wel heel erg voor mag schamen! Zelfs al is het voor de clicks. Doe een keer wat moeite in je leven!

Bob Jurjen
8 maanden geleden

Wat een onzin

Martin
8 maanden geleden

Titel is een beetje aanmatigend want zover is het nog niet! Maar goed kijk wel eerst het filmpje voordat je een eindoordeel velt.

mirk
8 maanden geleden

Maar dat is er al dit regime mondmask 1.5m de lijst is lang .Op de pont in noord amsterdam kun je niet op de veer anders moet je omrijden 20 km naar ams cs achter wachten langs de pontsteigers dit system is ookamsterda en china geen rechten geen pont :))) en dat is maar de begin. wacht julie effe en julie zien wat er aankomt binnekort nog mer regels beperkingen het is hier een gavangeenis aan het worden en menschen worden gek gemaakt mk ultra de manipulatie mk ultra

RIVM zaait weer verwarring: Volle vliegtuigen zijn prima, want ventilatie en theaterzalen, etc niet

Er is een crisis in de (corna)wetenschap, lockdown is een schande