in

‘Binnenkort geen toegang meer tot werk, winkels, openbaar vervoer en publieke gebouwen’

De wereld zoals wij die hebben gekend, is ten einde. De criminelen eisen dat u het slavenmasker altijd gaat dragen, als teken van onderwerping. Het lijkt wel of alles bezig is op de spits te worden gedreven.

Een soort polarisatie, het op scherp zetten van zo ongeveer alles en iedereen. Een soort scheiding der geesten lijkt er bezig.

Of er een ergens een ophitser bezig is om de tegenstellingen aan te scherpen i.p.v. die te overbruggen. I.p.v. het eens beproefde poldermodel lijkt alles op de spits te worden gedreven. Het aloude conflict in Gen. 3:15 lijkt te gaan naar zijn top!

opgeheven: gemeenteraad kan – net als in de 2e , volledig overruled worden; mag zomaar uw huis binnen treden en mensen ‘verwijderen' .

1,5 meter afstand dus geen menselijk contact meer, we worden ontmenselijkt.

Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als en zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de weer voorop moeten stellen.

Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

RIVM zaait weer verwarring: Volle vliegtuigen zijn prima, want ventilatie en theaterzalen, etc niet

Er is een crisis in de (corna)wetenschap, lockdown is een schande