in

Bizar! Advies RIVM om geen mondmaskers in ouderenzorg te dragen was gebaseerd op ‘persoonlijke ervaring’

Screenshot Youtube

De -richtlijnen die zorgverleners in de ouderenzorg moesten volgen qua beschermingsmiddelen, hebben tot veel onveilige situaties geleid. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur.

Jaap van Dissel van het RIVM wees in april in de Tweede Kamer op het risico van ‘schijnveiligheid’, maar baseerde zich daarbij op zijn ‘persoonlijke ervaring’ met het langdurig dragen van mondmaskers en zijn ‘observaties in de dagelijkse praktijk’.

Het RIVM kan desgevraagd ook geen onderzoek noemen waaruit blijkt dat het veilig is om zonder mondmasker korte tijd dicht bij een hoestende coronapatiënt te komen.

In juni bleek dat bijna de helft van de mensen die zijn overleden aan corona, in een verpleeghuis woonde.

In de richtlijnen van het RIVM werd zorgmedewerkers echter afgeraden om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Zorgkoepels vroegen afgelopen tijd regelmatig naar wetenschappelijke onderbouwing, maar kregen geen bevredigend ….

Lees verder bij de bron: ThePostOnline


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees Water
7 maanden geleden

Jaap heeft gelijk, RNA virussen houd je niet tegen met mondkapjes daarom heeft het ook geen nut.
Dus het is niet bizar, ben zelf niet vaak met Jaap mee eens,maar op deze onderwerp heeft hij gelijk en ik steun Jaap ook in zijn professional als professor.

Wi zaten er achter het CV ???
7 maanden geleden

Iedereen concentreert zich op maskers en medicijnen, maar inmiddels is duidelijk dat het virus is gemaakt en bewust verspreid. De gote vraag moet zjin: wie zaten hier achter !!!! En ga er maar van uit dat dat al lang bekend is maar de burgers moeten dit ook weten want dit is niets minder dan een aanslag op hun leven. En net zo belangrijk: worden die daders en die organisaties opgepakt?

Shadow1100
7 maanden geleden

Dit is de ultieme natte droom voor Robot Jettes D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
Ik geef het u op een briefje:
de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”
AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

In juni bleek de helft van de coronadoden in een verpleeghuis woonde!

ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Dat kan het virus verspreiden. Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte….

‘Nederland in top tien landen met sterkste stijging aantal faillissementen’

Meer dan helft van de proefpersonen hebben last van bijwerkingen coronavaccin’s