in ,

Boeren beloven keiharde acties op woensdag 18 december

Zet je maar schrap mensen, op woensdag 18 december a.s. gaat het gebeuren. Alles kan wel eens plat gaan, men is van plan een aantal dagen en nachten te “posten” zoals dat heet.

Verder willen de boerenleiders er nog niet zo veel over kwijt.

De burgerij begint te morren en toont minder begrip voor een derde, zo mogelijk desastreus boerenprotest. Althans niet zolang er noodgedwongen voor de export wordt geproduceerd en ons dagelijks brood voor 90% uit het buitenland moet worden aangevoerd.

Maar de boeren kunnen een machtige factor zijn voor een gigantische hervormingsoperatie, zonder dat ze dat zelf beseffen. In een brief staat de volgende noodkreet:

  • Het stikstofbeleid van de heeft gefaald.
  • De klimaatsalafisten willen alle geld in Nederland opbranden (1000 miljard) voor niet bewezen effecten.
  • Het PFAS beleid is volstrekt ontoereikend
  • De economie is aan het remmen en zal in recessie komen door stilstand in afgifte vergunningen.
  • 11,2 miljard subsidie voor biomassa uit voornamelijk het buitenland. Deze gelden zien wij liever besteed aan de ouderenzorg, onderwijs, en uitvoering van het plan van het Landbouwcollectief.
  • De miljoenen die vrijgemaakt worden om de helft van de Nederlandse boeren op te kopen willen wij niet hebben. We willen niet verdreven worden van het land van onze voorvaderen! Dit geld kan beter gebruikt worden elders in de economie al is het voor lastenverlichting!

Tot zover de gevoelens van de boeren, die de financiële kartels (banken, mega-coöperaties en de multinationale food-kartels) nog even met rust laten en de bal volledig bij de overheid deponeert. Het zal onvoldoende blijken.

Men is geheel op zichzelf aangewezen, men mag de goodwill van de burgerij niet verspelen. Het is lopen op eieren. Maar het is één blok.

Men kan twee sporen volgen …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Diana Houtman-Steijn
1 jaar geleden

Laat ze de boel maar helemaal maar dan ook helemaal plat leggen Nederlanders moeten wakker worden Het land is verraden verkwanseld en verkocht De landbouw en visserij moeten gewoon opgedoekt worden van de EU en D66 en GL ZIJN al de EU. Men heeft het land van de boeren nodig….waarvoor, voor wie? De EU stinkt en Nederland heeft al aardig besmet met die stank. Tijd voor öpständ! Boeren Burgers en Buitenlui!

scherpschutter1943
1 jaar geleden

De staat is je ergste vijand. Dat blijkt telkens weer. Het gaat hier te ver om de vijandschap van de overheid naar de eigen burgers toe te lichten. Iedere autochtone nederlander kan dat zelf ervaren maar je moet het willen zien.

Nus PATTIMUKAIJ
1 jaar geleden

BOEREN VERZETSOPSTAND-ACTIE is thans hard nodig eventueel met harde actie’s. Gelet dat boeren en burgers aan het lijntje worden worden middels uitstel totdat het Stikstof-wet wordt vastgesteld en tot wet wordt bepaald, met als gevolg daarvan dat boeren en burgers daartegen aan niets meer kunnen doen. Voordat de Stikstof-wet tot stand komt zullen actie’s en verzetten van boeren en burgers moeten geschieden. Indien harde protest-actie’s van boeren en burgers uitblijven in december 2019 dan betekent al het einde van onze Nederlandse Boerenbestaansrecht met levering van gezonde voedingsmiddelen. Harde acties moeten komen.! Nederland moet economisch en financieel worden LAM gelegd. Dan komt pas daadwerkelijke oplossing van de Nederlandse regering Rutte en zijn coalitiepartijen. Nus PATTIMUKAIJ – FORUM VOOR DEMOCRATIE (FVD).

Komt er een crisis in 2020? (slot)

SyRI is Big Brother Award winnaar als grootste privacyschender 2019