in ,

Boeren beloven keiharde acties op woensdag 18 december

boerenopstand2

Zet je maar schrap mensen, op woensdag 18 december a.s. gaat het gebeuren. Alles kan wel eens plat gaan, men is van plan een aantal dagen en nachten te “posten” zoals dat heet.

Verder willen de boerenleiders er nog niet zo veel over kwijt.

De burgerij begint te morren en toont minder begrip voor een derde, zo mogelijk desastreus boerenprotest. Althans niet zolang er noodgedwongen voor de export wordt geproduceerd en ons dagelijks brood voor 90% uit het buitenland moet worden aangevoerd.

Maar de boeren kunnen een machtige factor zijn voor een gigantische hervormingsoperatie, zonder dat ze dat zelf beseffen. In een brief staat de volgende noodkreet:

  • Het stikstofbeleid van de overheid heeft gefaald.
  • De klimaatsalafisten willen alle geld in Nederland opbranden (1000 miljard) voor niet bewezen effecten.
  • Het PFAS beleid is volstrekt ontoereikend
  • De economie is aan het remmen en zal in recessie komen door stilstand in afgifte vergunningen.
  • 11,2 miljard subsidie voor biomassa uit voornamelijk het buitenland. Deze gelden zien wij liever besteed aan de ouderenzorg, onderwijs, defensie en uitvoering van het plan van het Landbouwcollectief.
  • De miljoenen die vrijgemaakt worden om de helft van de Nederlandse boeren op te kopen willen wij niet hebben. We willen niet verdreven worden van het land van onze voorvaderen! Dit geld kan beter gebruikt worden elders in de economie al is het voor lastenverlichting!

Tot zover de gevoelens van de boeren, die de financiële kartels (banken, mega-coöperaties en de multinationale food-kartels) nog even met rust laten en de bal volledig bij de overheid deponeert. Het zal onvoldoende blijken.

Men is geheel op zichzelf aangewezen, men mag de goodwill van de burgerij niet verspelen. Het is lopen op eieren. Maar het is één blok.

Men kan twee sporen volgen …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
crisis

Komt er een crisis in 2020? (slot)

big brother 2783030 1280 400x225

SyRI is Big Brother Award winnaar als grootste privacyschender 2019