in

VN-medewerkers verantwoordelijk voor 60.000 verkrachtingen – duizenden pedofielen in dienst

screenshot 2031

VN-medewerkers zouden 60.000 mensen verkracht hebben en de organisatie heeft 3000 pedofielen in dienst, bericht de Britse krant “The Sun”. Medewerkers van de VN zouden in de afgelopen tien jaar 60.000 verkrachtingen hebben kunnen plegen, omdat de hulpverleners overal ter wereld ongestoord seksmisbruik kunnen bedrijven. Deze bewering staat in een dossier dat vorig jaar door de voormalige vooraanstaande VN-official Andrew MacLeod aan de Britse Afdeling voor Internationale Ontwikkeling werd overhandigd. Volgens het dossier zouden duizenden andere “roofzuchtige” seksuele misdadigers het doelbewust op hulpacties hebben voorzien om in de buurt te komen van bedreigde vrouwen en kinderen.

Van bovenaf in de doofpot gestopt: er werken duizenden pedofielen voor de VN

Een voormalige hoge medewerker van de VN (Verenigde Naties), Andrew MacLeod, uit zware beschuldigingen tegen 3000 hulpverleners van de VN. Bij deze medewerkers zou het om pedofielen gaan. Het in de doofpot stoppen van seksuele delicten zou in de VN heel normaal zijn en heeft een “endemische omvang” bereikt.

Andrew MacLeod uit zware beschuldigingen aan het adres van de VN. Volgens zijn informatie zouden VN-medewerkers in de afgelopen tien jaar betrokken zijn geweest bij mogelijk tot 60.000 verkrachtingen.

“The Sun” berichtte onlangs van deze beschuldigingen onder verwijzing naar een dossier dat MacLeod had opgesteld en vorig jaar aan de voormalige Britse minister van Internationale Ontwikkeling, Priti Patel, zou hebben overhandigd. In het dossier schat MacLeod dat er wereldwijd meer dan 3000 pedofielen voor de VN werkzaam zijn als hulpverleners. Tegenover “The Sun” zei hij:

Er zijn tienduizenden ontwikkelingswerkers in de hele wereld met pedofiele tendensen, maar als je een T-shirt van UNICEF draagt, vraagt niemand wat je doet. Ze kunnen ongestraft doen wat ze willen. Het systeem is fout, hier had jaren geleden al een eind aan moeten komen. Rest natuurlijk de vraag waarom het systeem zo “fout” is.

Zou het er wellicht aan kunnen liggen dat enkele hoge ambtenaren bij de VN zelf pedofiel zijn en deze acties tegelijkertijd bevorderen en in de doofpot stoppen?

Binnen de Verenigde Naties zou sprake zijn van het in de doofpot stoppen van deze misdaden in “endemische” omvang, waarbij diegenen zouden worden ontslagen die probeerden de aandacht te vestigen op zulke daden. Het misbruikschandaal van de VN zou minstens dezelfde omvang hebben als dat in de katholieke kerk, aldus MacLeod.

Het lijkt erop dat zulke pedofiele netwerken zich niet alleen in de VN hebben gevestigd, maar in veel andere instellingen rondom de aardbol en vooral in westelijke landen. Hoe het tot zo´n situatie kan komen, beschrijft Dr. Andrzej M. Łobaczewski op indrukwekkende wijze in zijn boek “Politieke Ponerologie”. Een handjevol psychopathische en pathologische individuen infiltreert organisaties en verbreidt zijn pathologisch gedachtegoed als een lopend vuurtje in de organisatie. Als er een punt wordt bereikt waarop het hele systeem dan onder heerschappij van deze individuen staat (zoals dat tegenwoordig het geval is), wordt de maatschappijstructuur door dit gedachtegoed geïnfecteerd en nestelen zich nog meer psychopathische individuen in de top van de meeste organisaties, inclusief in die van de politiek.

MacLeod heeft het hier over een onaangename waarheid:

Hij noemde het een “onaangename waarheid” dat “de verkrachting van kinderen ongewild deels door de Britse belastingbetaler gefinancierd” zou worden. Het Verenigd koninkrijk behoort tot de machtigste donoren van de VN en financiert deze jaarlijks met meer dan € 2 miljard. MacLeod zei verder: Ik weet dat er op de hogere niveaus van de VN veel over werd gediscussieerd dat er iets gedaan moet worden, maar het leverde niets effectiefs op. En als je kijkt naar de lijst van klokkenluiders, die werden allemaal ontslagen.

De informatie van MacLeod is gebaseerd op een VN-rapport van februari 2017:

Het door MacLeod genoemde aantal van 60.000 verkrachtingen door VN-medewerkers in de afgelopen tien jaar is gebaseerd op een prognose van de informatie van een VN-rapport van februari 2017. Volgens dit rapport zou er in het jaar 2016 sprake zijn geweest van in totaal 145 gevallen van “seksuele uitbuiting en seksueel misbruik” door VN-personeel, waarvan 311 mensen (waarvan 309 vrouwen en kinderen) het slachtoffer zouden zijn geworden. De misdaden zouden hoofdzakelijk zijn gepleegd door de VN-vredestroepen (“Blauwhelmen”).

MacLeod komt terecht tot de conclusie dat het hierbij slechts om het topje van de ijsberg gaat:

Daarbij gaat het vermoedelijk echter slechts om het topje van de ijsberg, omdat het niet officieel geregistreerde aantal als extreem hoog wordt gekwalificeerd. Bovendien lag de focus van het rapport op vergrijpen in het kader van vredesmissies. MacLeod gaat er daarom van uit dat het daadwerkelijke aantal tienmaal zo groot zou zijn, omdat zelfs in Groot-Brittannië maar van ongeveer 14% van de delicten überhaupt aangifte zou worden gedaan.

Ook het Britse ministerie zou daadkrachtig hebben meegeholpen bij het in de doofpot stoppen:

De beschuldigingen van de voormalige leider van verschillende VN-missies sluiten aan bij het Oxfam-schandaal. Tegen meer dan 120 medewerkers van de Britse hulporganisatie werden vorig jaar beschuldigingen van seksueel misbruik geuit, zoals “The Times” berichtte.

Niet alleen medewerkers van Oxfam zouden systematisch seksuele delicten hebben begaan:

Medewerkers van Oxfam zouden o.a. in crisisgebieden van autochtone vrouwen seks als tegenprestatie voor de uitgifte van hulpgoederen hebben geëist. Het schandaal breidde zich inmiddels uit tot andere hulporganisaties. Zo werden in verband met de organisatie “Save the Children” 31 gelijksoortige gevallen geregistreerd, bovendien waren er twee gevallen bij “Christian Aid”.

Priti Patel beschuldigde enkele dagen geleden de staf van het Britse ministerie van Ontwikkeling (DFID) ervan de uitspraken van het dossier, dat MacLeod aan de autoriteit had overhandigd, in de doofpot gestopt te hebben.

Als minister – Patel trad vorig jaar november af – zouden haar pogingen zijn getorpedeerd om de aandacht te vestigen op het zich aankondigende VN-schandaal. Bovendien zouden regeringsambtenaren op het hoogste niveau op de hoogte zijn geweest van de Oxfam-gebeurtenissen en geprobeerd hebben deze in de doofpot te stoppen, aldus Patel tegenover “The Sun”.

Ze spreekt van een “cultuur van zwijgen” binnen de hulporganisaties. Daardoor zou het voor de “roofdierachtige pedofielen” mogelijk zijn de sector ontwikkelingshulp voor hun daden te misbruiken.

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Plan UK BIAAG Logot Transparent RGB 1

Het voormalige Foster Parents Plan, hebben kinderen seksueel misbruikt

ruttebratislava 1200x800

Oeps! Slechts éénderde van alle Nederlanders gelooft ook écht dat Rutte een EU-korting gaat regelen voor Nederland