in , , , , ,

Britten worden gedwongen om Corona-test te doen voor telefoon camera om te bewijzen dat ze niet liegen

silver iphone 6 on white table

B

ritten die van vakantie terugkeren, kunnen worden gedwongen COVID-tests te doen tijdens een live videogesprek met “gezondheidsadviseurs” om te bewijzen dat ze niet liegen over het resultaat, meldt Summit News.

Dubbel gevaccineerde reizigers die terugkeren naar Groot-Brittannië zullen kunnen afzien van een PCR-test ten gunste van een goedkopere sneltest.

De regering is echter “bezorgd dat degenen die de test doen over de resultaten liegen.”

Om dat te voorkomen stelt de minister van Volksgezondheid voor “dat reizigers hun test per videogesprek afnemen onder toezicht van een gezondheidsadviseur van een particuliere firma”, meldt de Mail.

De verandering zal op 25 oktober worden doorgevoerd.

Zoals we eerder al aangaven, heeft Australië een nog draconischer regeling ingevoerd die zijn burgers verplicht om geografisch traceerbare selfies aan de politie te geven om te bewijzen dat ze thuis blijven.

In het kader van een proefproject met thuisquarantaine in Victoria krijgen Australiërs willekeurige telefoontjes van de overheid waarop zij “binnen vijf minuten moeten antwoorden met een selfie die naar een app wordt gestuurd die dan geotraceert waar die persoon is en om er zeker van te zijn dat zij ook zijn wie zij zeggen dat zij zijn”.

Als ze weigeren dit te doen, zullen ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vuurwerk 1560324991

Gemeente Amsterdam heeft besloten: Vuurwerk verboden! Uitgezonderd verkoop? Binnenkort landelijk beleid, want Corona?

coronadoden grafiek

Kijk nou: Aantal ‘coronadoden’ schiet in tientallen landen omhoog na de uitrol vaccins