in ,

Kijk nou: Aantal ‘coronadoden’ schiet in tientallen landen omhoog na de uitrol vaccins

De Britse data-analist Joel Smalley plaatste onlangs een filmpje op waarin hij op basis van gegevens van de Johns Hopkins-universiteit laat zien dat het aantal coronadoden in tientallen landen explosief is gestegen na de uitrol van het .

Smalley zette het filmpje onder andere op Twitter: de blauwe lijn staat voor het aantal coronadoden vóór de uitrol van het vaccin en de rode lijn voor het aantal coronadoden ná de uitrol van het vaccin.

https://twitter.com/RealJoelSmalley/status/1442059898582355969?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1442059898582355969%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fkijk-aantal-coronadoden-schiet-in-tientallen-landen-omhoog-na-uitrol-%2F

 

Het filmpje toont forse pieken in het aantal coronadoden nadat het coronavaccin op grote schaal werd ingezet. Smalley verzamelde gegevens uit 40 landen.

Een vaccin-emoji geeft aan op welk moment de coronaprik in een land werd ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
silver iphone 6 on white table

Britten worden gedwongen om Corona-test te doen voor telefoon camera om te bewijzen dat ze niet liegen

person holding white and red plastic bottle

De opvallende toename van gezondheidsproblemen onder Covid-19 gevaccineerden