in , ,

Buitenlandse migrantenkampen gaan als EU ambassades gratis visums verstrekken

Het idee van Rutte en Merkel is nu om in het buitenland ‘vluchtelingen’-kampen op te richten, om daar alle Afrikanen met een Europese gelukswens (of islamitische overnameopdrachtoordeel zelf) te ontvangen voor gratis overtocht naar de EU en een gratis definitief verblijf in de EU, met uitgebreide gezinshereniging, bescherming van het geloof, etc. En daarbij mag de asielzoeker ook nog kiezen in welk land hij graag wilt verblijven.

Mooi voor alle betrokkenen, uiteraard. Geen enkel gevaar voor migranten, en geen enkel gevaar voor alle wensen van de EU. De EU kan haar gewenste 60 miljoen islamitische Afrikaanse immigranten gewoon zelf uitzoeken en daarna gratis op het vliegtuig of gratis op de boot zetten. Vele langgekoesterde EU-wensen worden daarmee realiteit. De belangen van de Nederlandse bevolking worden uiteraard niet geborgd, maar daarvoor is de EU en Rutte uiteraard ook niet gerealiseerd en aangesteld.

Weet u nog onlangs dat België door de EU verplicht werd om visums te verstrekken voor alle migranten die zich bij de Belgische ambassades in Afrika aanmeldde? Gelukkig heeft het Europees hof besloten dat de Belgische ambassades dat niet hoefde te doen. De Belgische ambassadeurs werden dus niet gedwongen elke Afrikaan die zich meldde gratis naar België te verschepen. De Belgische ambassadeurs werden uiteindelijk (tegen de wens van de EU in!) niet gedwongen om een gratis leven te geven aan iedere migrant die zich aanmeldde en zijn hele familie.

Maar nu komt Rutte en Merkel dus met het idee van buitenlandse EU-opvangkampen die als EU-ambassades gratis EU-visums gaan verstrekken. En dat moet nog snel gerealiseerd worden ook, want heeft een ultimatum opgelegd aan de EU voor het realiseren van gelegaliseerde migratie. Voor het einde van de maand dit plan of anders…

Opvangkampen buiten de EU gaan als EU ambassades visums verstrekken

Maar die opvangkampen die Merkel en Rutte nu voorstellen, zijn natuurlijk precies die ambassades die de EU uit vorige alinea zocht. Geen lidstaat ambassadeur die dan immers nee kan zeggen. De EU gaat in die kampen dus grootschalig EU-identiteitskaarten uitdelen, zonder tussenkomst van lastige lidstaten. De EU zoekt immers 60 miljoen immigranten voor de EU om de EU te redden van zichzelf. Grenzen verdedigen leidt immers tot incest, aldus de Duitse MinFin. De ‘EU zou instorten zonder immigratie, aldus de EU ‘Minister’ van Buitenlandse Zaken. En vaderlandsliefde is verwerpelijk, aldus EU-vicevoorzitter Frans Timmermans ().

En nadat alle migranten die zich buiten de EU, in speciaal daarvoor opgerichte ambassade-kampen aanmelden bij de EU, en aldaar direct gratis een definitief EU burgerschap verkrijgen, worden daarna alle EU-lidstaten verplicht – conform de bekende EU-verdeelsleutel – die mensen op te vangen en als prinsen te behandelen.

Herinner: Immigranten krijgen wel structureel meer rechten dan de lokale bevolking. Gratis huurwoning, gratis inboedel, gratis scholinggratis wasmachine, gratis medische zorggratis sleutelsgratis schoonmakers, gratis juridische bescherming, gratis uitkeringen, gratis extrarechten en bescherming rondom geloof, extra subsidies, frequente vakanties naar het ontvluchte thuisland (o.a. om een gehoorzame vrouw te vinden), legaal inbrekenstemlokalen voor verkiezingen in het thuisland met verkeersbord in eigen taal, gratis gezinshereniging, bescherming voor vervolging door politie en justitie na het plegen van misdaden, recht op uitgebreid klagen over al je rechten, etc. En zonder harde eisen rondom integratie, taal leren, aangepast gedrag, etc. Uitzetting gebeurt nagenoeg nooit, zelf niet voor bewezen criminelen. (En herinner, de gehanteerde en beschermde leefregel hier is: als je geen moslim bent, ben je geen mens en aanpassen aan niet-mensen is verboden.)

En omdat de EU reeds besloten heeft, is een Nee door lidstaten geen optie meer. Het zijn dan immers reeds EU-burgers, en die hebben het recht op vrij verkeer in de EU, vrije vestiging en een conform lokale sociale zekerheid. Dus geen wet die dat kan verbieden. Die gratis vliegtuig tickets en het gratis veerpondje met EU-kustwacht Frontex wordt dan dus realiteit voor iedere Afrikaan die zich aanmeld. Een langgekoesterde EU wens wordt hiermee realiteit.

Er is niets mis met het helpen van mensen in nood. De EU haalt echter immer meer immigratie naar Europa, en niet voor tijdelijke opvang maar voor definitief verblijf. De EU legaliseert hiermee dus de mensensmokkelactiviteiten die reeds uitgebreid gefinancierd wordt onder de noemer NGOal dan niet onder Nederlandse vlag. De EU heeft daarvoor dan ook een vooropgesteld plan om 60 miljoen immigranten binnen te halen als ‘redding van Europa’. En of u dat nu wil of niet, het lukt ze zo te zien prima.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Minitop moet Grote Coalitie redden

George van Houts zet theatervoorstelling KomPlot over 9/11 gratis beschikbaar op YouTube