in

Canadese universiteit ontwikkeld nieuw ‘Eetbaar Vaccin’ voor COVID-19

53e2dc444a50a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784a70267dd69748 640 vaccinatie

Er wordt ons verteld dat er een race gaande is om een COVID-19 vaccin te vinden, geleid door software-oligarch nazi Bilderberg schoft Bill Gates die belooft 7 miljard doses te verstrekken voor elke man, vrouw en kind op de planeet. De beloftes voor een waarschijnlijke tijdsspanne varieerden van 3 maanden, tot 18 maanden, tot 3 jaar, afhankelijk van wie er praat.

Nu zoveel farmaceutische bedrijven en instellingen geldinjecties krijgen van de corrupte (R)overheid en de aandeelhouders watertanden over de potentiële winst, is er ernstige bezorgdheid over de vraag of een overhaaste vaccinatie-inspanning zowel veilig als effectief kan zijn.

Veel deskundigen zijn het erover eens dat er een veel groter risico op mislukking bestaat omdat de regelgevende instanties van de CORRUPTE overheid Big Pharma toestaan om dierproeven over te slaan en rechtstreeks naar menselijke proeven te gaan – waardoor er niet voldoende tijd is om lange termijn studies uit te voeren naar de reacties van het immuunsysteem en de gezondheidsneveneffecten van een nieuw experimenteel product.

Zelfs de Wereld Hell Organisatie (WHO) – een onderdeel van de Verenigde Nazi’s – heeft haar woorden zorgvuldig gekozen om geen enkel ziekmakend dodelijk vaccinproject te steunen of te bepleiten dat is opgenomen in haar Vaccin Landscape-document, waarin alle verschillende programma’s wereldwijd worden opgesomd. Doorheen de geschiedenis is de Farmaceutische industrie nooit in staat geweest om een werkbaar coronavirus, griep of verkoudheid vaccin te ontwikkelen. De WHO heeft deze disclaimer toegevoegd aan de introductie ervan:

Hoewel de WHO redelijke stappen onderneemt om de juistheid van de informatie in deze landschapsdocumenten te verifiëren, doet de WHO geen uitspraken over en geeft zij geen garanties met betrekking tot de juistheid, volledigheid, geschiktheid voor een bepaald doel (met inbegrip van de bovengenoemde doeleinden), kwaliteit, veiligheid, doeltreffendheid, verhandelbaarheid en/of niet-inbreuk op de informatie in deze landschapsdocumenten en/of de producten waarnaar daarin wordt verwezen.

De WHO wijst ook alle aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid af voor overlijden, invaliditeit, letsel, lijden, verlies, schade of andere schade van welke aard dan ook die kan voortvloeien uit of in verband met de aankoop, de distributie of het gebruik van een product dat is opgenomen in een van deze landschapsdocumenten“.

Om dit te verergeren, zijn ”wetenschappers” in …..

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Whahaha: Nieuwe zonneparken krijgen uitknop vanwege problemen met stroomnet

15384498245 505f7667bc b straf

Dit zal ze leren: Asielzoeker kan voortaan time-out krijgen na veroorzaken grote overlast