in , , ,

Censuur neemt toe: Waarschuwing voor Alternatief Nieuws

Het is je niet ontgaan, er is een nieuwe beweging gestart tegen alternatief nieuws. Als je zelf het nieuws analyseert, zelf conclusies trekt of zelf vragen hebt bij de vreemde beweringen die worden gedaan in de reguliere media, dan moet je weggecensureerd worden.

Sinds Oekraine/GeenPeil, Brexit en Trump des te meer, uiteraard. De staatsmedia aan het woord:

Nep-nieuws komt ook in Nederland voor. En daar zit een potentieel gevaar in, zegt universitair docent politieke communicatie Sanne Kruikemeier, die onderzoek deed naar online activiteiten van kiezers.
— NOS.nl

Je wordt bij het staatsloket gewaarschuwd door een prof politieke communicatie, dan weet je dat de het heel serieus meent! Deze website is gevaarlijk bevonden, lees niet verder!

Geen enkele afwijkende visie wordt getolereerd

hamelink-powell

Prof.Dr.Hamelink die uitlegt dat de overheid regelmatig liegt, met Colin Powell die waarschuwt over Weapons of Mass Destruction, wapens die de zelf verkocht aan .

Uiteraard mag een visie die afwijkt van die uitgedragen door het staatsloket nooit serieus genomen worden. Wegzetten als dubieuze spinsels van gekkies dus:

In Nederland en zijn zo’n vijftig websites actief die verzonnen of dubieus nieuws verspreiden, onderzocht NRC in maart. Trouw spreekt in een recent artikel van ruim zestig.

-Wijzer heeft de waarheid in pacht

Met trots kan ik mededelen dat de analyse van het nieuws op deze site inderdaad wordt erkend in de Hoax-Wijzer top 60!

Dat zijn radicale websites die propaganda verspreiden, pseudowetenschappelijke websites met onjuiste medische informatie en websites waar mensen complottheorieën uiteenzetten.

De Hoax-Wijzer top 60 is een (anoniem) initiatief dat als alwetend orakel voor alle Nederlanders, Belgen en Engelstalig sprekenden weet vast te stellen welke sites ze wel en niet mogen geloven.

hoax-wijzer

De site die precies weet wie je wel en niet kan vertrouwen: Hoax-Wijzer!

Alleen al gezien de eenzijdige (pro-Clinton) verslaglegging van de verkiezingen in de VS zou je verwachten dat NOS, Trouw en NRC hoog in de Hoax-Wijzer top 60 zouden staan? Toch niet. Kennelijk heeft de Hoax-Wijzer toch niet alle wijsheid in pacht?

Goed nieuws: de overheid begint zich zorgen te maken!

Wil je niet uitsluitend staatspropaganda lezen bij je ontbijt of pal na het avondeten horen wat je behoort te denken, bekijk dan de Hoax top 60 lijst nog eens goed. Op de censuurlijst staan een heel aantal goede informatieve initiatieven (zoals WantToKnow, Gewoon Nieuws en Martin Vrijland) die je een significant beter beeld op de gebeurtenissen geven! Uiteraard zal je altijd zelf moeten oordelen wat waar is en wat niet, of het nu in de grote reguliere media is of in het alternatieve circuit.

“If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re mis-informed.”
— Mark Twain

De overheid begint zich kennelijk zorgen te maken over het feit dat de niet meer klakkeloos alles gelooft wat ze die burger zelf via de reguliere media voorhoudt. Een goede situatie, lijkt me, gezien alle onzin die je in het reguliere nieuws ziet verschijnen.

“Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.”
— Mark Twain

Luister dus nog eens goed naar Prof. Dr. Cees Hamelink waarom je juist niet moet geloven wat je in de krant leest!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Dus neem deze hoax nog even ter harte.

https://youtu.be/0s__qs0cBek

Photo by martinak15 cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schuldafschrijving door verbanning van contant geld

Je kon erop wachten: GeenPeil en andere eurosceptische initiatieven ontvingen ten onrechte EU-subsidie