in ,

Coronacrisis of niet, de Tweede (slaap)Kamer gaat lekker met vakantie

Schrapt u maar uit de agenda. Deze week geen technische briefing van Jaap en zijn mensen. Deze week geen debat over mondkapjes waarin we over een grens gaan.

Kennelijk zijn de problemen opgelost, doet onze regering alles de hele tijd perfect en lost dat hele corona zichzelf wel op.

De Tweede Kamer gaat deze week (en volgens de planning ook nog volgende week) lekker met reces terwijl u zich het schompes aan het thuiswerken bent.

Het kabinet is ondertussen druk bezig met een noodwet omdat al die verordeningen niet democratisch zijn, en dat gaat het makkelijkst zonder actieve democratische controle.

We …..

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Wat is de Nederlands pers toch bekrompen! Alleen maar negatief commentaar dat keer op keer voor elk fatsoenlijk nadenkend mens, grote onzin is.
    Jammer, ook dit is weer een gemiste kans aan de kant van de Nederlandse pers. Men had ook kunnen aangeven dat de 2dekamer een reces gepland heeft staan die slechts voor een paar dagen wordt gebruikt om tot bezinning te komen en de 2de kamer leden altijd bereikbaar en beschikbaar zijn.
    Een echt gevalletje van wederom jammer, beste mensen van de journalistiek.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

5G leidt tot aanslagen op bomen tijdens de Coronalockdown

Was het RIVM als protegé van Bill Gates betrokken bij diens slachtpartij in India?