in ,

Coronavaccins zullen lawine aan kankergevallen en Alzheimer veroorzaken

rna

Volgens een aantal wetenschapper is dat wat nu bij mensen wordt ingespoten onder de noemer “coronavaccin” helemaal geen vaccin volgens de geldende medische definities.

Het is een synthetische tijdbom die wordt ingespoten die niets anders doet dan van lichaamscellen fabrieken maken die ziekteverwekkers produceren.

Het is werkelijk te triest voor woorden dat de uitspraken en waarschuwingen van wetenschappers en artsen die wél hun mond durven open te doen, volledig worden genegeerd door de mainstream media (MSM). We weten natuurlijk dat het gekochte vaccinatie propagandakanonnen zijn, maar toch.

Het enige dat de MSM doen is pagina’s vol tekst wijden aan uitleg voor een argeloze bevolking dat de coronavaccins, ondanks het gebrek aan voldoende bewijs aangaande hun veiligheid, toch volkomen veilig zouden zijn.

We hebben in eerdere artikelen al waarschuwing laten horen van specialisten op dit gebied, zoals hier en hier.

Nu komen er daar nog een aantal bij en blijkt dat datgene wat men een coronavaccin noemt helemaal geen vaccin is.

Twee wetenschappers, Dr. David Martin en Dr. Judy Mikovits, zeggen beiden in onderstaande video dat we met de coronavaccins niet te maken hebben met een vaccin, maar met een apparaat. Dat ze de naam vaccin gebruiken om te verhullen waar het werkelijk om gaat en om op die manier gebruik te kunnen maken van allerlei soorten vrijstellingen die gelden voor vaccins.

Een apparaat dat bestaat uit Mrna en wordt verpakt in een envelop bestaande uit vet, dat via een injectie wordt afgeleverd bij lichaamscellen. Het is in werkelijkheid een medisch apparaat dat is bedoeld om van de lichaamscellen een ziekteverwekkende fabriek te maken.

Volgens Dr. Martin is het coronavaccin geen vaccin onder de daarvoor geldende wettelijke definities, in dit geval in Amerika. Volgens deze definities moet een vaccin aan twee voorwaarden voldoen: 1) het moet degene in kwestie beschermen en 2) het moet de verspreiding van ziekteverwekkers verstoren. Het is zo zegt Dr. Martin, zo langzamerhand voldoende duidelijk gemaakt dat de Mrna vaccins bedoeld zijn om bescherming te bieden, maar niet om verspreiding van de ziekteverwekker tegen te gaan.

Het is dan ook een behandelmethode en dat is iets heel anders dan een vaccin. Wanneer dit middel op de markt gebracht zou worden voor wat het is, dan zou het uiteraard niet alle voordelen krijgen zoals men die verbindt aan vaccins. Als het een behandelmethode zou zijn, dan zou dat ook mensen de keuze geven tot andere behandelmethodes.

Het is niets anders dan een chemisch medisch apparaat dat als functie het stimuleren van de lichaamscellen in het produceren van ziekteverwekkers heeft. Het voldoet aan alle eisen van een medisch apparaat, het is “geen levend” systeem, het is geen biologisch systeem, het is een fysieke technologie die komt in de vorm van een moleculair pakket.

Dr. Judy Mikovits is het met hem eens en vult verder aan met onder andere:

Ze injecteren letterlijk het synthetisch ziekteverwekkende element van het virus in de lichaamscellen.

Alhoewel 80 procent van de mensen die met dit virus in aanraking komt geen enkele klacht heeft, worden ze met het Mrna vaccin opzettelijk geïnjecteerd met synthetische ziekteverwekkers. Gezonde mensen worden op deze manier bewust ziek gemaakt, aldus Dr. Martin. Ook doet dit alles helemaal niets om de verspreiding van een virus af te laten nemen of te verhinderen. Dit alles draait erom dat jouw eigen cellen fabrieken zullen worden die ziekteverwekkers produceren waardoor jij uiteindelijk ziek zult worden.

Het zal onder andere auto-immuunziektes veroorzaken en volgens Dr. Mikovits ook ziektes zoals MS, Alzheimer’s en het kankerproces versnellen. Dat is wat de synthetische GMO-formule van dit vaccin zal veroorzaken in het menselijk lichaam.

Zou dat niet een fantastische ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland