in ,

Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug, want Bill Gates zegt het

bill gates corona

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates heeft gewaarschuwd dat het coronavirus in oktober-november in alle hevigheid zal terugkeren.

Donderdagavond zei Gates op CNN dat het nieuwe coronavirus allesbehalve verdwenen is. Hij voegde toe dat het aantal besmettingen in de herfst weer flink zal stijgen.

“Met name in oktober en november zal het virus hard toeslaan, mits we ons goed aan alle regels houden,” waarschuwde Gates. De miljardair zei teleurgesteld te zijn over de corona-aanpak van de regering-Trump.

Moeilijk

“We moeten aan de wereld denken,” zei hij. “Ik ben nogal teleurgesteld en zonder Amerikaans leiderschap zal het moeilijk zijn om een aanpak te coördineren.”

De voormalige topman van Microsoft is nadrukkelijk in de schijnwerpers gekomen bij de zoektocht naar een coronavaccin. Via zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft hij miljarden beschikbaar gesteld voor de bouw van fabrieken om een werkend vaccin op grote schaal te produceren.

Deal

Vijf jaar geleden waarschuwde hij in een …

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e5dd474a53b10ff3d8992cc52036761d39c3e45658724c752b7ad29f 640 wifi

Haal alle Wifi uit scholen weg …

vaccines babies.schedulejpg e1482316483880

Angstzaaien werkt: Vaccinatiegraad toegenomen, voor HPV zelfs flink