in ,

Dalende criminaliteit in de praktijk: 50% méér schietincidenten in Rotterdam

rutte weldoener e1561539594578

Het aantal schietincidenten in Rotterdam is flink gestegen dit jaar. Dat maakte de Eenheid Rotterdam van de Nationale Politie vandaag bekend.

Waar er in 2018 ‘nog maar’ 71 schietincidenten waren, zijn dat er in 2019 inmiddels al 108. Dat is een stijging van meer dan vijftig procent!

Het gaat lekker in de havenstad van Nederland. Het merendeel van de schietincidenten vond in de stad zelf plaats. Maar liefst 74 schietpartijen voltrokken zich in de stad Rotterdam. Daarvan zijn er vier met een dodelijke afloop tot gevolg en staat de teller op 24 gewonden.

De politie laat ook weten dat er 75 verdachten zijn aangehouden en dat er, hou je vast, maar liefst 587 vuurwapens in beslag zijn genomen!

De politie van Rotterdam doet tevergeefs nog wel een poging om er een positief bericht van te maken. Want het is toch wel een héle prestatie dat ze bijna zeshonderd wapens en net geen tachtig verdachten hebben weten te pakken!

Ze zijn hartstikke druk geweest met fouilleren, kluiscontroles en zelfs deze killer van een maatregel: gesprekken met ouders! Want de ouders ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gezichtsherkenning 1

Gezichtsherkenning ook al racistisch, herkent donkere huidskleur minder goed

1173794881 d7fd086260 schiphol

‘9/11 terroristen werden getraind op Schiphol’