in

‘9/11 terroristen werden getraind op Schiphol’

1173794881 d7fd086260 schiphol

De dag waarop de aanslagen op 9/11 plaatsvonden in New York zal de geschiedenis ingaan als de dag waarop de complete wereldbevolking collectief in de maling werd genomen.

Er bestaat geen enkele twijfel over wie de aanslagen die dag uitvoerden, maar wat niet erg bekend is, is dat een deel van de terroristen hun opleiding kreeg op Schiphol.

De gegevens van het artikel dat nu volgt zijn afkomstig van de website van Wikileaks en deze heeft de informatie weer van gehackte e-mails, afkomstig van Stratfor. Ogenschijnlijk een bedrijf dat zich bezighoudt met inlichtingenwerk, maar dat in werkelijkheid hoofdzakelijk inlichtingenwerk verricht voor grote ondernemingen zoals Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon en diverse departementen van de Amerikaanse overheid zoals Department of Homeland Security en Amerikaanse militaire inlichtingendiensten.

Het bericht is door iemand verstuurd naar Stratfor in 2013 en is origineel geschreven door de onderzoeksjournalist Wayne Madsen.

Madsen op zijn beurt heeft weer een deel van zijn informatie gekregen van Britse inlichtingendiensten en daaruit blijkt dat de Israëlische geheime dienst, de Mossad, is geïnfiltreerd bij twee Arabische cellen die betrokken waren bij de kapingen op 9/11 en dat ze deze niet alleen hebben geïnfiltreerd, maar zelfs hebben overgenomen.

Er waren in totaal twee Mossad units van drie man, bestaande uit Joden die afkomstig waren uit Egypte en Jemen. Eén van die twee units infiltreerde een Al Qaida cel in Hamburg, vervolgens één in het zuiden van Florida en één in de Arabische Emiraten in de maanden voorafgaand aan de aanslagen op 9/11.

Nadat ze deze cellen hadden weten te infiltreren, slaagden ze erin deze over te nemen en orders uit te delen waardoor uiteindelijk de aanslagen op 9/11 zouden ontstaan.

De twee Mossad units bestonden uit twee maal drie agenten die allemaal een speciale opleiding kregen in de Negev woestijn, waar ze leerden hoe ze een Al Qaida cel moesten infiltreren en later overnemen. Eén van die 2 units reisde vervolgens naar Schiphol waar ze onder de controle kwamen te staan van het Mossad Europe Station, dat opereert vanaf het El Al complex op Schiphol. Nadat ze die opleiding hadden voltooid reisden ze verder naar Hamburg waar ze contact maakten met Mohammed Atta, die dacht dat de drie waren gestuurd door Osama bin Laden. In werkelijkheid waren ze daar naartoe gestuurd door Ephraim Halevy, de baas van de Mossad.

Het verhaal gaat verder met te vertellen hoe deze twee Mossad units uiteindelijk in Amerika terecht kwamen, daar de Al Qaida cel in Florida infiltreerden en overnamen en hoe dit uiteindelijk leidde tot de door de Mossad geregisseerde aanvallen op 9/11

Op de dag voor de aanslagen kwam men bijeen in de Israëlische ambassade in Washington, waar eveneens hooggeplaatste Amerikanen aanwezig waren en daar werden de ultieme plannen voor de laatste keer doorgenomen; plannen voor een grootse false flag operatie, waarbij uiteindelijk de schuld in de schoenen van Osama bin Laden geschoven zou worden.

Na de aanslagen op 9/11 werd onmiddellijk alle burger vliegverkeer in de hele VS stilgelegd en mocht er geen enkele internationale vlucht meer binnen komen of vertrekken. Maar, later die dag vertrok er toch een vliegtuig van de Israëlische El Al maatschappij vanaf het J.F. Kennedy vliegveld in New York. Dit was het enige toestel dat die dag mocht vertrekken met toestemming van de Amerikaanse autoriteiten en aldus vertrok een volgeladen Boeing 747 vanaf New York naar Tel Aviv.

Deze informatie werd gelekt door 2 legale immigranten uit Ecuador die in Amerika werkten voor El Al. De vlucht die om 16,15 lokale tijd vertrok had hiervoor speciale toestemming gekregen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. De twee Mossad units bestaande uit de zes agenten waren eveneens aan boord en werden aangemerkt als employees van El Al.

Interessant in bovenstaand verhaal is natuurlijk dat zich op Schiphol een compleet wespennest bevindt van de Mossad. En dat hun terroristen in ons land worden opgeleid om één van de grootste false flag operaties in de geschiedenis van de mensheid uit te voeren.

En iedere keer komt ook weer het Israëlische beveiligingsbedrijf ICTS in beeld. Het bedrijf dat de beveiliging doet op Schiphol, waardoor Yoran Mofaz destijds ongehinderd achter de douane zijn beruchte foto van MH17 kon maken en waardoor de twee Mossad units ongestoord Amerika konden binnen komen via Boston omdat ook daar de beveiliging in handen is van …

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by Melinda van den Brink cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Shop the Post

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte weldoener e1561539594578

Dalende criminaliteit in de praktijk: 50% méér schietincidenten in Rotterdam

52e4d5434f53a514ea898675c6203f78083edbe25558704a76297f 640 Australië

Heetste dag ooit in Australië… Als je tenminste de geschiedenis negeert (oude krantenberichten)