in , ,

De 5 EU-presidenten: ‘Eurolanden moeten meer soevereiniteit inleveren’

6076894430 e34fa314e4 ECB

Ja, we hebben er vijf, alle vijf zijn ongekozen en alle vijf zonder democratisch mandaat. De vijf -presidenten zijn het uiteraard wel volledig eens met elkaar, er moet snel meer macht naar de EU. Waaronder nu dus een Ministerie van Financiën. Hoewel de EU was afgewezen als Federale Overheid, komt die EU Superstaat nu dus toch:

Het is onvermijdelijk dat de eurolanden meer soevereiniteit opgeven om de stabiliteit van de eurozone te garanderen. De eurocrisis leert dat vrijwillige afspraken alsook Europese regels niet voldoende zijn om nieuwe drama's als in Griekenland te voorkomen. Dat schrijven de ‘vijf presidenten' van – voorzitter Juncker van de Europese Commissie, EU-president Tusk, ECB-baas Draghi, Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, Europees Parlementsvoorzitter Schulz – in een gezamenlijk rapport dat maandag wordt gepresenteerd.

Wij van WC-eend adviseren WC-eend.

Maar bij de EU gaat het alternatiefloos, inspraakloos en keihard opgelegd door 5 dictatoren. Weet dat de EU als kansloze bestuursorganisatie het merendeel van deze problemen zelf heeft gecreëerd, en dat meer EU dat zeker niet gaat oplossen.

Weet dat meer EU het doel was waarvoor al deze problemen juist werden gecreëerd.Minder EU is dus de oplossing, niet meer. Het feit dat 5 presidenten midden in de nieuwe (zelfgecreerde!) Griekse schuldencrisis nu juist deze uitspraken doen, is weer tekenend voor de machtgeile houding van de EU: Never let a good go to waste. Hier wordt weer macht gegrepen over de rug van zelf toegebrachte pijn.

De , zie het voltrekken. Pro-Europa, dus tegen de EU.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3678200450 b825078b2b babel

De EU ontploft. Eindelijk.

degriekzegtnee

Griekse Lening (Schulden) bij NL burger blijft maar groeien