in ,

De anderhalve meter blijft, ook na de vaccinaties 

person in black and brown long sleeve shirt and black pants sitting on brown couch

Nog steeds verkeert de bevolking in de veronderstelling dat wanneer het virus eenmaal onder controle is, alle beperkingen zullen worden opgeheven.

Voor mensen die deze illusie koesteren, komt er nu een heel sterk signaal dat de anderhalve meter voor altijd is.

Dat we langzaam maar zeker op een heel enge maatschappij afkoersen, lijkt duidelijk. Ook is op dit moment duidelijk dat verreweg het grootste deel van de bevolking nog steeds gelooft dat de corona pandemie echt is en dat als wij maar “samen tegen corona” strijden, het leven binnen hopelijk niet al te lange tijd weer volkomen normaal zal worden.

Dat zal het hoogstwaarschijnlijk nooit meer worden, ook niet na de komst van de vele “levensreddende vaccins”.

In juni schreven wij het volgende over de anderhalve meter:

De anderhalve meter heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets met gezondheid te maken (in tegendeel!), maar alles met het Marxisme, waar de anderhalve meter, oftewel social distancing, al lang een bekend begrip is.

Het is bedoeld om binnen de maatschappij bepaalde klassen burgers te creëren waardoor de overheid de mogelijkheden heeft om privileges wel of niet te verlenen, afhankelijk van het gedrag van die burger.

Dat is de reden dat de anderhalve meter niet onderhandelbaar is, want het vormt een integraal onderdeel van onze toekomst. Alles, maar dan ook alles wijst erop dat de genomen maatregelen, zoals de anderhalve meter, niet tijdelijk zijn, maar een permanent gegeven zullen worden.

Naast het op Marxistische grondslag scheppen van nieuwe sociale klassen zal dit alles ook een vernietigende uitwerking hebben op het welzijn van de bevolking. Nooit zullen zij meer in staat zijn om spontaan iemand om de hals te vliegen, of eender welke handeling dan ook die voor het dier “mens” natuurlijke is. Nog los van een ernstige verstoring van de microbenculturen die onze gezondheid helpen. Langzaam maar zeker zullen grote aantallen mensen depressief worden omdat ze worden gedwongen zich iedere dag op een onnatuurlijke wijze te gedragen.

Nu zijn we vier maanden later en bovenstaande begint steeds meer werkelijkheid te worden. Ons land staat op het punt om een coronawet aan te nemen waarin dat gegeven wettelijk verankerd zal zijn. Het heet dan een tijdelijke wet, maar tijdelijk in Nederland duurt heel erg lang.

Zo werd ooit de BTW ingevoerd in ons land als een tijdelijke crisismaatregel en is nu de grootste melkkoe van de overheid. Zo werd ooit het kwartje van Kok ingevoerd dat aan de burgers terugbetaald zou worden en daar zitten we nog op te wachten.

Het woord “tijdelijk” bij de overheid is dan ook niets anders dan pure volksverlakkerij.

Dat de anderhalve meter een blijvertje is, blijkt nu ook uit het volgende ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
man in black suit jacket sitting on chair

Rechter wijst eis ondernemers af: horeca blijft dicht

3673241234 158eb456be belastingdienst1

Explosief document: Belastingdienst wist in 2017 al hoe fout ze was in toeslagenaffaire