in , , , , ,

Heel Nederland wordt nu gechanteerd met vaccinaties …

Het lijkt er nu toch echt op dat er op een zeker moment een soort zal ontstaan in dit land.

Het kabinet chanteert nu het complete land met vaccinaties, want anders géén evenementen.

Mensen die op de hoogte zijn van de werkelijke agenda van de coronahoax weten dat het ultieme doel is totale wereldcontrole met daarbij als belangrijk onderdeel verplichte vaccinaties.

We hebben de eerste fase nu achter de rug van de hoax en daarin was het de taak van de en de mainstream media (MSM) om het volk letterlijk doodsangst aan te jagen. Dag na dag, week na week werd de argeloze burger gebombardeerd met horrorberichten.

Alles werd uit de kast getrokken om het aantal coronadoden zo hoog mogelijk te laten oplopen en de werkelijke oorzaak van overlijden was niet het belangrijkste, echter wél wat er op het overlijdenscertificaat kwam te staan (video!). Werd iemand getest op de aanwezigheid van wat genetisch materiaal, dan was deze bij overlijden een coronadode, ook al was hij opgegeten door een haai.

De overheid heeft naar aanleiding van de virushoax krankzinnige en draconische maatregelen ingevoerd, waarbij mensen meer dan ernstig werden belemmerd in hun bewegingsvrijheid en grote delen van de economie volledig instorten. Dit proces is op het moment van schrijven nog in volle gang.

Nu zijn we psychologisch gezien op een punt gekomen waar ze de vaccinatiekaart kunnen spelen, met als lokkertje dat mensen dan weer naar grote evenementen mogen.

Mensen zullen daar begrip voor hebben want onze overheid is zo verstandig, de krijgt er weer wat zetels bij en wanneer het vaccin daar is zal de Antichrist worden onderscheiden met een hoge prijs, want deze “weldoener” heeft zich onbaatzuchtig ingezet voor de gemeenschap.

De vele duizenden kinderen in India die dankzij voor de rest van hun leven zijn verlamd, of erger, zullen we dan maar even niet meetellen. En dit is nog maar één kwalijk voorval in een lijst met ellende die deze man heeft veroorzaakt.

Dit is het bericht zoals dat door alle MSM kanalen wordt verspreid:

Pas als er een vaccin tegen het coronavirus is, kunnen grote evenementen weer worden gehouden. Tot die tijd is het gevaar te groot dat het virus daardoor weer opleeft, denkt het kabinet.

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
10 maanden geleden

Oppakken die vuile, satanistische dictators, die niets anders willen dan ons tot slaven maken. Ze lappen de grondwet aan hun laars en begaan overtreding na overtreding en dat wordt goedgekeurd. Laat ze een heel grote bitch van een karma krijgen volgend jaar, want anders worden we hun slaven.

Willem Warbout
Antwoord aan  Wilma
9 maanden geleden

Je hebt helaas helemaal gelijk we gaan momenteel met regime Rutte/de Jonge bergafwaarts. Nederland is zwaar ziek. de mensen moeten wakker worden dit kabinet is misdadig!

Vangils
9 maanden geleden

Wordt wakker laat het niet gebeuren de straat op weg met Rutte en zijn helpers

Jos
9 maanden geleden

In België net hetzelfde, de politiekers denken blijkbaar dat ze beschermd zijn, kzou niet graag in hun schoenen staan als er iets gebeurt met onze families, enne Wilma over slaven UPDATE we zijn allemaal slaven van het moment dat je werkt voor je geld

Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

Professor (37) vermoord die ‘heel belangrijke ontdekkingen’ over Covid-19 bekend wilde maken