in ,

Waarom komt er een coronawet als heel Nederland er tegen is? Denk hier eens over na…

455555181 9bf7f6258c b new world order
Photo by Christian Cable

Het maakt niet waar je kijkt, alles en iedereen heeft zware kritiek op de voorgenomen New World Order , in de volksmond coronawet genoemd.

Bij iedere enquête die je ziet, blijkt dat de overgrote meerderheid er tegen is en toch gaat die wet komen.

We maken op dit moment echt een bizarre situatie meer in ons land, waarbij een wet die niemand wil er toch doorheen gedrukt gaat worden.

We hebben al eerder geschreven over de coronawet en dat deze natuurlijk totaal niets te maken heeft met het bestrijden van welk virus dan ook, maar alles met het weghalen van grondwetten bij burgers.

Iedereen waarschuwt dat deze wet de grondrechten van de burgers gaat weghalen en dat is iets dat niet mag gebeuren. Niemand heeft het recht onze grondrechten weg te halen en als iemand dat toch probeert dan is iedere actie om dat te voorkomen gerechtvaardigd. Onze vrijheid valt of staat met grondrechten en als een overheid daaraan probeert aan te tornen, dan moeten ze of links- of rechtsom verdwijnen.

De Nationale Ombudsman waarschuwt:

Een nieuwe spoedwet met maatregelen om het te lijf te gaan, doet volgens de Nationale ombudsman inbreuk op de grondrechten van Nederlanders. ,,De gevolgen van deze wet zijn voor burgers, volwassen of kind, verstrekkend”, zegt ombudsman Reinier van Zutphen.

Zoals we in een eerder artikel schreven waarschuwt de Orde van Advocaten voor deze wet.

Nu komt daar de Raad voor de Rechtspraak bij en lees goed wat deze schrijft:

De Raad begrijpt dat het wetsvoorstel onder zeer grote tijds- en maatschappelijke druk tot stand is gekomen en onderschrijft het belang ervan. Maar omdat dit wetsvoorstel en de (nog onbekende) daarop gebaseerde regelgeving, beperkingen van grondrechten kunnen opleveren, is zorgvuldigheid geboden. Het gaat daarbij om grondrechten zoals het recht op privacy, family life, de vrijheid van vereniging, vergadering en betoging en de godsdienstvrijheid. De Raad mist in de toelichting bij het wetsvoorstel een uitgebreide toets aan de Grondwet en internationale (mensenrechten)verdragen. Vooral omdat nu nog onduidelijk is hoe lang de mogelijke inbreuk op deze grondrechten gaat duren.

Een wet die grondrechten ontneemt en die in strijd is met de mensenrechten kan zomaar worden aangenomen?

Niet alleen wordt er overal voor gewaarschuwd, uit enquêtes blijkt dat niemand iets van deze wet wil weten.

Hier het resultaat zelfs van een Telegraaf enquête is ondubbelzinnig.

coronawet enquête telegraaf

Hierna het resultaat van een enquête van de De Stentor.

coronawet enquête de stentor

Alles en iedereen waarschuwt voor deze wet en iedereen is faliekant tegen.

Waarom doet de overheid niet wat het volk wil en dat is deze wet en ook alle mogelijke varianten in de prullenbak gooien? Voor wie werkt het als het niet voor het volk is?

Het antwoord ligt zoals zo vaak voor de hand. De wereld heeft als grootste gezondheidsspecialist en vaccinatiepusher een computerprogrammeur, ons land heeft als Minister van Volksgezondheid een onderwijzer.

Natuurlijk niets mis met die beroepen, maar als de programmeur en de onderwijzer zich volop bezighouden met de gezondheid van het volk en als ze beiden ook nog eens dol op vaccinaties zijn, dan is er wel iets mis. Voor wie niet weet wie de programmeur en de onderwijzer zijn, dat zijn Bill Gates en Hugo de Jonge. De laatste heeft onlangs een mega order getekend voor niet werkende .

En uit  ……..

Lees verder bij de bron: niburu.co

Photo by Christian Cable cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d6404d57a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b76277ed69045 640 corona

Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature al immuun voor coronavirus

52e9d3454357a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b762773dd964c 640 covid vaccin

Het vaccinvirus barst los: Ook de Europese Commissie wil vaccinrechten opkopen, 2,7 miljard vrijgemaakt