in

De camera stond nog even aan na debat: Tweede Kamer kleuters doen High Five en handjeklap, volk is weer bedonderd

tweedekamer wachtgeld

Het is toch eigenlijk best triest dat we door deze poppenkast worden bestuurd.

Blijf vooral zo stemmen mensen! We graven ons eigen graf.

Alsof het een wedstrijd betrof zo reageerde het kabinet Rutte 3 na de afronding van de algemene politieke beschouwingen afgelopen vrijdagavond, men had gewonnen en liet dit weten via ‘high fives’, handengeklap en knuffels……..

‘Het kabinet had gewonnen’, gewonnen vooral met de leugen dat iedereen er volgend jaar geld bij krijgt, terwijl de begroting voor 2019 toch echt laat zien, dat een groot deel van Nederland, vooral de onderlaag, erop achteruit zal gaan….. Kortom het kabinet vierde dat men het volk weer een enorm oor heeft aangenaaid en dat zonder noemenswaardige kleerscheuren te hebben opgelopen!

De klassenmaatschappij 2.0 wordt door Rutte 3 vergroot met de volgende punten:

  • De huren mogen naar nog schandaliger hoogten worden gebracht, waar ook de laagste inkomens met een huurtoeslag per maand hele euro’s meer gaan betalen, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen van hun veel te lage inkomen…… Intussen kunnen (buitenlandse) aandeelhouders/investeerders zich scheel verdienen aan de verhuur van huizen in Nederland….
  • Studenten moeten meer rente betalen op hun lening uit het vermaledijde (a)sociale leenstelsel (al was beloofd dat dit niet zou gebeuren), terwijl uit onderzoeken blijkt dat met name kinderen uit de onderlaag niet meer gaan studeren (dat geldt zowel voor de universiteit, de hogeschool, alsook het MBO….)
  • De zorgpremie gaat met hele euro’s meer omhoog, in totaal met € 124,– per jaar…… (ook voor de slachtoffers van de huurstijging, zij krijgen weliswaar een zorgtoeslag, maar moeten ondanks dat ook hier hele euro’s meer gaan betalen….)
  • De mogelijkheid om je recht te halen wordt door Rutte 3 (VVD opperplork Dekker) onmogelijk gemaakt als je tot de grote onderlaag van Nederland behoort, de rechtsbijstand wordt afgeschaft, behalve voor strafzaken en asielrecht……. Met andere woorden als je vindt dat je bijvoorbeeld oneerlijk wordt behandeld door de overheid, kan je een rechtszaak tegen die overheid vergeten, althans als je de rechtsbijstand niet uit eigen zak kan betalen……..
  • De lage btw wordt op 1 januari 2019 verhoogd van 6 naar 9%, ook hier zal de grote onderlaag de wrange vruchten van plukken (m.n. voor producten als groente en fruit), terwijl de dividendbelasting met een belastingopbrengst van 2 miljard per jaar wordt afgeschaft…… (Rutte zelf is hier verantwoordelijk voor, de grote voorstander van deze maatregel, Unilever is de ex-werkgever van Rutte die daar 10 jaar lang werkte, ofwel: Rutte lobbyt als premier voor een bedrijf waar hij langdurig aan verbonden was, iets dergelijks noemt men al lange tijd corruptie…….)
  • De bijdrage voor kinderopvang wordt verhoogd met bedragen van 800 tot 1.500 euro per jaar….. Ook hier zijn de laagste inkomens de klos, vergeet niet dat daar mensen tussen zitten die zo slecht betaald worden dat ze 2 banen hebben om nog enigszins rond te kunnen komen, een tweede baan die ze met deze verhoging voor kinderopvang wel kunnen vergeten…….
Mensen dit zijn nog maar een paar grote pijnpunten, terwijl er nog een aantal bezuinigingen van gemeenten overheen komen, immers de taken die het kabinet onterecht heeft overgeheveld naar de gemeenten, zullen de komende jaren met nog minder budget van de rijksoverheid te maken krijgen en die kosten worden ‘uiteraard’ op ons verhaald, de belastingbetalers…..
Weer zal de grote onderlaag hier het hardst door worden getroffen, neem de thuiszorg: sinds de gemeenten verantwoordelijk zijn, hebben een groot aantal ouderen deze hulp laten vallen, daar ze het eenvoudigweg niet meer kunnen betalen…… ouderen die nu vervuilen en vereenzamen (veel ouderen zien wekelijks uit naar hun hulp in de huishouding daar ze verder met niemand contact hebben……) Een grote schande, zeker als je bedenkt dat deze ouderen hier hun leven lang belasting voor hebben betaald…….
Vergeet bij dit alles niet dat in Nederland 4 miljoen mensen tegen, op, of onder de armoedegrens moeten leven, dat is in al de 3 gevallen een leven in armoede…… Alsof dat feit nog niet genoeg is, worden ook deze mensen volgend jaar extra gepakt en dat door een kabinet met 2 ‘christelijke’ partijen, het CDA en de ‘Christen’Unie, die beiden blijkbaar schijt hebben aan het nieuwe testament, van hun grote boze sprookjesboek de bijbel………………….
Een ‘high five’, ze moeten de oren van hun kop schamen, wat een geteisem!!

Lees ook eens verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
22930997d45fdb66195f65ad 640 google1

Google onder vuur om manipuleren zoekresultaten ten gunste van linkse politiek

8026724727 63ea289a89 Ordinary People

De gewone man: wie is dat eigenlijk?