in

De corona-pandemie in cijfers, week 50: Er is geen pandemie!

afbeelding 41

Het wordt eentonig, maar er zijn voor 2020 nog 18 dagen te gaan….. wie weet….

Wederom blijkt dat er GEEN oversterfte is. Wat we ook zien is COVID-19 als plaatsvervanger voor de gewone griep (Bron: RIVM/Nivel).

We hebben begrepen, dat eenderde van de Nederlanders dagelijks wordt geplaagd door angstgevoelens en paniekaanvallen. Dit veroorzaakt stress en maakt de mensen kwetsbaar. Met een onnodige nieuwe lockdown, wordt de weerbaarheid er niet beter op.

Het regime Rutte wakkert deze angst met behulp van de corrupte MSMedia alleen maar aan. Tot nu toe met succes. Bangmakerij met behulp van vervalste testcijfers, een misdaad tegen de mensheid met heftige gevolgen.

De test-epidemie is echter nu door de WHO onderuit gehaald. De PCR test moet nu worden gebruikt om de cijfers te drukken.

In het Britse OffGuardian [LINK] wordt gemeld dat dit een bewuste politiek is om de lockdowns én de eerste vaccinatierondes tot een succes te maken. De WHO blijft natuurlijk een notoire door Gates en de Chinezen omgekochte oplichtersclub.

Hieronder de cijfers tot en met week 50. Niets nieuws onder de zon, het gemiddelde cijfer is verbazingwekkend stabiel.

Ook constateren wij wederom dat Influenza volledig is weggevaagd, maar dat de “nationale snot- en loopneuzen epidemie” stand houdt.

Uiteraard mag u ….

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lachen 1567530522

Jaja! Nu is corona opeens een soort auto-immuunziekte

14492470887 780928a906 smartmeter e1468662302898

Belgen mogen slimme meter wel weigeren om gezondheidsredenen