De EU en de waarschuwingssignalen van het fascisme

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. EU = NWO = NEVER !!!!! schreef:

  Junckers die openlijk zegt dat de niet democratische EU steeds kleine wijzigingen invoert en als niemand protesteert gan ze verder met het volgende onderwerp. Hoe klinkt dat?
  De man is bang en vlucht in de drank …. Hij weet dondersgoed hoe fout hij is en hij kan de waarheid niet aan.
  Merkel die zegt dat landen hun souvereiniteit moeten opgeven? Nog vragen waar deze crimineel voor staat? Volgens berichten is Merkel een dochter van Hitler ….

  Er kan geen twijfel over bestaan dat deze EU de eurolanden in de afgrond helpt. Er is eenvoudig geen ander antwoord op. De ECB print geld alsof er geen morgen is en met idiote getallen aan immigranten is dat geld ook nodig. Regeringen van individuele landen zijn geindoctrineerd, gekocht of gechanteerd, protesteren niet want zij worden gecompenseerd door de EU.

  Totdat de schuld zo groot is dat de ECB zoveel geld wil zien en dan worden de EU landen onder druk gezet door een NAVO leger. De elite wil de EU dan wel vrijkopen maar dat zal dan wel gebeuren onder een fascistische NWO bestuur.

  Is het plaatje duidelijk? Waar hebben wij eerder een communistisch land gezien? Putin weet precies wat er met RUsland in het verleden is gebeurd door flase flag operaties in Rusland.
  Snapt U nu waarom Putin so sterk tegen de NWO ageert?
  Wordt wakker en kom in actie tegen Rat Rutten en kornuiten en de EU.

Heb jij er iets over te zeggen?