in ,

De politie wordt ingezet voor censuur en dictatuur

9212886 469d418154 politie1

Op deze en mijn andere web sites heb ik al regelmatig geschreven over hoe is veranderd in een softe , en uiteraard ben ik dan meteen een complot denker of een alu-hoedje, of iets van deze strekking, maar de feiten er simpelweg niet om. Voordat u mij wegwuift en dit artikel van de hand doet als het zoveelste complot gekkie verhaal, nodig ik u uit om toch eens verder te lezen om mij de kans te geven bovenstaande te staven:

Op papier genieten wij in Nederland iets dat heet vrijheid van meningsuiting, maar is dat ook zo in de praktijk? Leest u hier maar eens wat er gebeurd wanneer u zich negatief uitlaat over vluchtelingen op de sociale media en dat is geen op zichzelf staand geval, zoals u hier en hier kunt lezen. Kortom, de censuur en machine van de lange arm der draait overuren.

Nog niet overtuigd?

Dan nodig ik u uit eens in gesprek te gaan met Bram Vreugdenhil, die onlangs het genoegen had oom agent op de koffie te krijgen met betrekking tot uitspraken die hij had gedaan op . Bram is iemand die wel een uitgesproken mening heeft, maar niet over de vaardigheden beschikt om zich elegant uit te drukken. Dus, wanneer je wat minder welbespraakt bent is dat reden om wat je zegt te gaan censureren? Volgens de lange arm der wet wel.

Citaat van Bram zelf:

“Ik zit ook FB en ik vind het leuk om ook daar op te reageren soms niet met de juiste woorden. naar aanleiding daarvan werd ik bezocht door 2 agenten en ze wilden in huis een gesprek aan gaan. dat wijgerde ik. Ik heb die  vrijheid en ik bepaal wat ik doe in mijn huis, ik heb ze netjes weg gestuurd. Ik zou er meer van horen, dus ze zullen wel terug komen.” 

De aanleiding voor het bezoek bleek een post op Facebook te zijn waarbij Bram oom agent had vergeleken met de SS uit 40/45. Toegegeven, dat is niet de meest handige uitdrukking, maar is het onwaar? Wanneer we gaan kijken naar hoe oom agent omgaat met bijvoorbeeld een openstaande boete, waarbij mensen met 7 agenten sterk uit huis worden gehaald, rectaal onderzocht en vastgezet dan is het verschil met de SS niet bijster groot zou ik zeggen. Ik zou het zelf anders hebben verwoord, maar om voor een dergelijke uitspraak politie op de stoep te krijgen is overdreven, kinderachtig en ronduit intimiderend. Daar bestaat een woord voor en dat is machtsmisbruik.

Dan is er uit het niet zo verre verleden nog de kwestie Gregorius Nekschot, de cartoonist die uit huis werd gehaald door de lange arm der wet omdat hij wat schokkende tekeningen had gemaakt. Iets wat vroeger ondenkbaar was, is nu blijkbaar heel normaal. En het doel werd bereikt!

Met bovenstaande heb ik naar ik meen aangetoond dat de politiemacht wordt gebruikt en misbruikt om censuur te plegen op mondige burgers en als propaganda apparaat. Dat is een eerste voorwaarde voor leven in een dictatuur, de politiestaat.

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van dit artikel en dat plaatst u voor de keuze, mij wederom weg te wuiven als een complot gekkie of wakker te worden en net als zovelen voor u te constateren dat we leven in een light versie van een dictatuur.

Lees verder bij de Bron: Urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3604444867 87ca7b65c0 dossiers

Nog veel meer vertrouwelijke patiëntendossiers in handen van gevangenen

5833467301 35576ef39f albert einstein e1457106330970

Verantwoordelijke voor dwaling Schiedammer parkmoord, wordt Procureur-generaal bij Hoge Raad