in ,

De politie wordt ingezet voor censuur en dictatuur

Op deze en mijn andere web sites heb ik al regelmatig geschreven over hoe Nederland is veranderd in een softe dictatuur, en uiteraard ben ik dan meteen een complot denker of een alu-hoedje, of iets van deze strekking, maar de feiten liegen er simpelweg niet om. Voordat u mij wegwuift en dit artikel van de hand doet als het zoveelste complot gekkie verhaal, nodig ik u uit om toch eens verder te lezen om mij de kans te geven bovenstaande te staven:

Op papier genieten wij in Nederland iets dat heet vrijheid van meningsuiting, maar is dat ook zo in de praktijk? Leest u hier maar eens wat er gebeurd wanneer u zich negatief uitlaat over vluchtelingen op de sociale media en dat is geen op zichzelf staand geval, zoals u hier en hier kunt lezen. Kortom, de censuur en machine van de lange arm der wet draait overuren.

Nog niet overtuigd?

Dan nodig ik u uit eens in gesprek te gaan met Bram Vreugdenhil, die onlangs het genoegen had oom agent op de koffie te krijgen met betrekking tot uitspraken die hij had gedaan op Facebook. Bram is iemand die wel een uitgesproken mening heeft, maar niet over de vaardigheden beschikt om zich elegant uit te drukken. Dus, wanneer je wat minder welbespraakt bent is dat reden om wat je zegt te gaan censureren? Volgens de lange arm der wet wel.

Citaat van Bram zelf:

“Ik zit ook FB en ik vind het leuk om ook daar op te reageren soms niet met de juiste woorden. naar aanleiding daarvan werd ik bezocht door 2 agenten en ze wilden in huis een gesprek aan gaan. dat wijgerde ik. Ik heb die  vrijheid en ik bepaal wat ik doe in mijn huis, ik heb ze netjes weg gestuurd. Ik zou er meer van horen, dus ze zullen wel terug komen.” 

De aanleiding voor het bezoek bleek een post op Facebook te zijn waarbij Bram oom agent had vergeleken met de SS uit 40/45. Toegegeven, dat is niet de meest handige uitdrukking, maar is het onwaar? Wanneer we gaan kijken naar hoe oom agent omgaat met bijvoorbeeld een openstaande boete, waarbij mensen met 7 agenten sterk uit huis worden gehaald, rectaal onderzocht en vastgezet dan is het verschil met de SS niet bijster groot zou ik zeggen. Ik zou het zelf anders hebben verwoord, maar om voor een dergelijke uitspraak op de stoep te krijgen is overdreven, kinderachtig en ronduit intimiderend. Daar bestaat een woord voor en dat is machtsmisbruik.

Dan is er uit het niet zo verre verleden nog de kwestie Gregorius Nekschot, de cartoonist die uit huis werd gehaald door de lange arm der wet omdat hij wat schokkende tekeningen had gemaakt. Iets wat vroeger ondenkbaar was, is nu blijkbaar heel normaal. En het doel werd bereikt!

Met bovenstaande heb ik naar ik meen aangetoond dat de politiemacht wordt gebruikt en misbruikt om censuur te plegen op mondige burgers en als propaganda apparaat. Dat is een eerste voorwaarde voor leven in een dictatuur, de politiestaat.

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van dit artikel en dat plaatst u voor de keuze, mij wederom weg te wuiven als een complot gekkie of wakker te worden en net als zovelen voor u te constateren dat we leven in een light versie van een dictatuur.

Lees verder bij de Bron: Urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wat ze u niet vertellen
5 jaren geleden

U kaart idd. een ernstige zaak aan. Zou onnodig moeten zijn. Waarom doet de volksvertegenwoordiging haar werk niet naar behoren?
In plaats daarvan geeft die – om drogredenen – ‘de sterke arm’ steeds meer bevoegdheden – tot afbraak van de mensenrechten, privacy en vrijheid van meningsuiting voorop.
Ons land loopt voorop in het tappen van telefoon- en e-mail verkeer.

Terwijl de overheid zelf steeds meer antidemocratische verdragen sluit – in het ULTRA geheime. ref. ESM, ECB, WTO, TTIP = einde democratie, mensenrechten; puur fascisme.

Kamerleden, bewindslieden, pers en politieke clown sloven zich uit in het bespotten, vernederen, demoniseren van hele bevolkingsgroepen. (ref. geitenneukers, achterlijke cultuur, minder-minder, terroristen, kutmensen).
Steeds weer drogreden om dmv. ‘de sterke arm’ meer van onze mensenrechten te vertrappen.
Tevens ook drogreden om onder NAVO-vlag vuurwapens op deze groepen te richten, en af te vuren. Dat is fraude, corruptie, oorlogsmisdaden, schending mensenrechten, volkerenmoord. Dat is zelfs politiek correcte retoriek. Hele groepen vermoorden met het gemak waarmee je een vlieg doodslaat. We vinden dat normaal, betalen blij onze belastingen voor dit doel.

Als dit zo doorgaat, zijn wij allemaal binnenkort vluchteling. Generaal voor het Am. leger in Europa! Breedlove: “we zijn klaar voor de oorlog in Europa”.
Bolkestein – niet de meest integere – gaf zelfs toe dat 60% helemaal geen vluchteling is. Velen komen uit landen als Algerije, Tunesië, Marokko, Senegal; heel Afrika, M.O., tot ver in Azië.
Die kwalificeren absoluut niet aan de eisen die wij aan de status van vluchteling stellen.
Die toch asiel verlenen is frauduleus, oplichterij, misdadig. Er zijn enorme bedragen belastinggeld mee gemoeid. Een hele bedrijfstak is ontstaan die enorm profiteert van deze geldstroom. Georganiseerde misdaad heeft zich hier meester van gemaakt.

paar hints, voor diegenen die – tegen de feiten in – dit alles hardnekkig blijven ontkennen:
” Like Peter Mandelson and Denis MacShane, Moshe Kantor is dedicated to the destruction of White Christian Europe and its replacement with a union of slave-states permanently crippled and impoverished by violent and corrupt non-Whites.
That’s why he and the rest of the Euro-elite have opened Europe’s borders to mass immigration from the Third World.”

Immigrants? We sent out search parties to get them to come…, The Daily Mail, May 13, 2013)
There has never been a democratic mandate in any European nation for mass immigration. It has been imposed on us by a greedy, corrupt and anti-democratic elite against the will of ordinary Whites.

When those Whites object to their nations being flooded with outsiders, they’re called hateful, racist and xenophobic.
That’s if they’re lucky. If they’re unlucky, they’re sent to jail for thought-crime.
Denis MacShane firmly supports the European Union. This means that he firmly supports the crushing of free speech:
A Boot of Tolerance Stamping on a Human Face — Forever http://www.theoccidentalobserver.net/2014/01/moshe-is-monitoring-you-duplicity-double-think-and-the-jewish-dream-of-a-communist-europe/
Bronnen o.a.: The independent, Daily mail dd. 13 april 2013 artikel “Traitors at the Top”
http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/

De Kamerleden voelen haarfijn aan dat het beter is voor hun loopbaan om Rutte niet af te zetten, zelfs niet te bekritiseren. (behoudens wat toneelspel voor de afleiding; bewijs van de verregaande corrumpering in de partijen).

Pascal Eshuis
5 jaren geleden

Permanent
Onbetrouwbare
Leugenachtige
Incestueuze
Totalitaire
Intimidatie
Eenheid

net
5 jaren geleden

.

5 jaren geleden

De Politie is je beste vriend is de slogan een aantal jaren geweest. En ik ben daar in mee gegaan. De laatste tijd ben ik helaas ik zeg helaas er anders over gaan denken.

Nog veel meer vertrouwelijke patiëntendossiers in handen van gevangenen

Verantwoordelijke voor dwaling Schiedammer parkmoord, wordt Procureur-generaal bij Hoge Raad