in , , , , , , ,

Door nieuwszender opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1
via Xandernieuws.net

Een ‘hot mic' (‘hete microfoon') van de grote Israëlische nieuwszender Channel 12 heeft een gesprek tussen ministers geregistreerd waarin de kwaadaardige intenties van de Covid ‘' campagne worden bevestigd.

Minister van Gezondheid Nitzan Horowitz praatte met minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked en minister van Inlichtingen Elazar Stern over de ‘groene pas' (bij ons het QR-Apartheid vaxbewijs), zonder te beseffen dat de microfoons nog steeds aanstonden en hun conversatie werd opgenomen.

Horowitz erkende dat de Covid pas geen enkele wetenschappelijke of medische grond heeft, en maar één doel kent: iedereen dwingen zich te laten injecteren.

Horowitz had onlangs nog voor het Hooggerechtshof getuigd (en dus doelbewust gelogen) dat de pas bedoeld is om de volksgezondheid te beschermen.

Uit zijn eigen mond heeft hij het publiek nu onbedoeld de waarheid verteld: de pas en de vaccinaties zijn er alleen maar gekomen om de bevolking onder totalitaire controle te plaatsen en al hun vrijheden weg te nemen.

Keihard bewijs (ook uit andere landen) dat het leeuwendeel van de nieuwe ziekenhuisopnames uit volledig gevaccineerden bestaan, wordt simpelweg genegeerd, ontkend of omgedraaid.

In augustus verklaarde de medische directeur van het Herzog Hospital in Jeruzalem al tegen Channel-13 dat 95% van de mensen met ernstige Covid-19 symptomen gevaccineerd waren. (‘Vaccins' = Covid-19, zie ook ons artikel van 8 oktober: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid=19)

‘Geen medische reden voor Covid pas, enkel bedoeld om vaccins erdoor te drukken'

‘Er is geen medische of epidemiologisch rechtvaardiging voor het Covid paspoort,' zei Horowitz in het hot mic gesprek tegen Shaked. ‘Het is enkel bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten zich te laten vaccineren.'

‘Ik denk dat je de groene pas voor restaurants buiten wel kunt opheffen,' reageerde Shaked. Horowitz bevestigde dat. ‘Epidemiologisch is het correct' om de ongevaccineerden weer toegang te geven tot (outdoor) restaurants en zwembaden. Maar toch gaat hij dat niet doen, want ‘zodra ik uitzonderingen ga maken op het passysteem, zullen de mensen meer vrijheid willen. Ik kan hen dus geen volledige toegang tot zwembaden geven, want dan zullen ze zeggen ‘waarom dan ook niet de (attractie)parken'?'

De dictatoriale minister vreest juist dat de strenge Covid pas niet afdoende wordt gehandhaafd. Dat gebeurt vooral niet in de ‘Arabische sector'.

Ook stoort hij zich eraan dat ongevaccineerden toegang hebben tot ziekenhuizen. Minister van Inlichtingen Elazar Stern bemoeide zich vervolgens met het gesprek, en zei het ‘irritant te vinden dat (de ongevaccineerden) bedden in beslag nemen.'

De ministers onthulden ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccines babies.schedulejpg e1482316483880

Knetter maar dan ook knettergek: ‘Experts willen kinderen inenten tegen de griep om druk op de zorg te voorkomen’

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1

De reorganisatie van de wereld op alle niveaus, WEF-toekomstvideo’s: een reis rond de dappere nieuwe wereld in 80 seconden