in , , , ,

Nederlandse begrafenisondernemer stelt onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?

Hourglass Vaccine Coronavirus  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

En de laatste tijd beginnen veel mensen een hoop onschuldige vragen te stellen, omdat ze dingen tegenkomen die gewoon nergens op lijken te slaan, zolang je niet het soort vragen stelt dat we geacht worden niet te stellen, schrijft Rintrah.nl.

Zoals ik al eerder zei, sterven er de laatste tijd te veel mensen in en demografen beginnen dat op te merken. Ook begrafenisondernemers beginnen vreemde patronen op te merken.

Het voordeel van deel uitmaken van een echte gemeenschap is dat je, wanneer de dingen zuur worden, het soort dingen hoort die de machtsinstituten proberen te verduisteren. Wreedheden die in de geschiedenisboeken belandden, werden meestal als geruchten afgedaan toen ze plaatsvonden.

Een Nederlandse vrouw kwam zo'n “gerucht” tegen in haar uitgebreide netwerk en besloot het vast te leggen omwille van de transparantie. Een Nederlandse begrafenisondernemer vroeg zijn collega's om hulp, zodat de lichamen die hij behandelde er beter uit zouden zien.

morticianlinkedin 11zon

Dus daar heb je het. Een Nederlandse begrafenisondernemer merkt op dat de lichamen die hij behandelt vreemde capillaire bloedingen hebben, bekend als petechiën. Wat kan zoiets veroorzaken? Er is een lange lijst van aandoeningen die deze symptomen kunnen veroorzaken, maar er is er een die er bovenuit springt: Trombocytopenie.

Wanneer iemand abnormaal lage bloedplaatjes heeft, kunnen er gemakkelijk bloedingen optreden, omdat het bloed niet goed stolt. Een van de symptomen die een vrouw hiervan kan merken, is hevig menstrueel bloedverlies (wat veel vrouwen de laatste tijd melden).

Bij mannen is het zeldzamer om symptomen te merken.

We weten dat er een verband bestaat tussen het COVID-19 vaccin en de ontwikkeling van auto-immuun trombocytopenie. Wat moeilijker te bepalen is, is hoeveel gevallen niet gerapporteerd worden.

Dit is het soort indicator dat je zou verwachten, als we veel gevallen missen van mensen wier dood eenvoudig wordt geïnterpreteerd als een “onverwachte tragedie”.

Ik zal ook de moeite nemen om enkele van de reacties te documenteren.

reactionmortician

Een andere begrafenisondernemer deelt ook iets interessants:

secondreaction 1024x562 1

Dit is ook de moeite waard om te bekijken. De medische term voor een ophoping van vocht in de buik is Ascitis. Hoewel de meest voorkomende oorzaak cirrose is, is een andere mogelijke verklaring voor zo'n vochtophoping hartfalen.

Als we te maken hebben met veel meer gevallen van spontaan hartfalen (zoals de statistieken uit Engeland suggereren) bij mensen die verder relatief gezond waren, is wat deze dame beschreef het soort dingen waarvan je zou verwachten dat begrafenisondernemers ze opmerken.

We kunnen wat eenvoudige wiskunde toepassen om te zien of deze rapporten de reuktest doorstaan. Een gemiddelde begrafenisondernemer balsemt ongeveer twee mensen per dag. De sterfte in Nederland ligt op dit moment ongeveer tien procent boven normaal. Een begrafenisondernemer die tien mensen per week zou balsemen, zou er nu dus elf balsemen.

Als elk sterfteoverschot dat nu optreedt dit soort verschijnselen vertoont, dan past het dat een begrafenisondernemer kan melden dat hij twee van die gevallen per week tegenkomt.

Op de lange termijn zijn er andere vragen die beantwoord moeten worden: is dit van voorbijgaande aard? We weten nog steeds niet echt zeker hoe de myocarditis en bloedklonters veroorzaken.

Wetenschappers zijn onzeker over het onderliggende mechanisme. Het spike-eiwit zelf is toxisch, maar de immuunrespons op het spike-eiwit kan ook problemen veroorzaken. We weten alleen dat dit het geval is, omdat we in een bepaalde periode na de toediening van het veel meer gevallen zien dan op grond van willekeurig toeval te verwachten zou zijn.

Als het probleem de antilichaamrespons op het spike-eiwit is, dan zouden we verwachten dat deze antilichamen worden versterkt wanneer mensen opnieuw aan het virus worden blootgesteld.

Dit zijn het soort vragen waarop men graag een antwoord had gekregen voordat …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1

De reorganisatie van de wereld op alle niveaus, WEF-toekomstvideo’s: een reis rond de dappere nieuwe wereld in 80 seconden

sheeple tv2 e1556030846331

‘Fake news’ van Nieuwsuur over coronadode in Kerkrade: ‘We hebben een smoking gun gevonden’