in ,

‘De Staat experimenteert met mensen, blootstelling aan 5G wordt ons opgedrongen’

,,Het gaat niet om de vraag of de veiligheid van elektromagnetische straling is bewezen, het gaat erom dat de Staat 5G wil uitrollen zonder veilig deugdelijk onderzoek daarnaar”, zei advocaat Thom Beukers namens de stichting vanmorgen in de rechtbank.

,,Dit terwijl er op basis van duizenden studies aanwijzingen voor gezondheidsrisico’s zijn. De Staat doet al die onderzoeken af als ‘een handvol’. Dit bevestigt dat de Staat oogkleppen op heeft.”

Beukers maakte de vergelijking met medicijnen. ,,Daar wordt het voorzorgsbeginsel wel toegepast, patiënten hebben nog de keus om medicijnen wel of niet te nemen, bij 5G is dat niet zo. Blootstelling aan 5G wordt ons gewoon opgedrongen.”

,,De Staat gokt met de uitrol van 5G, de Staat experimenteert. Dat kan leiden tot dna-schade, kanker, neurologische aandoeningen et cetera”, aldus Beukers. ,,Als we de gevolgen ondervinden zijn we te laat, dan kunnen we niet meer terug.”

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

‘Zolang de informatie over de aerosols niet serieus wordt genomen door RIVM worden we de 1,5 meter maatschappij in gemanipuleerd’

Zweedse onderzoekers testen injectie tegen verlangens van pedofielen